Spangsbjerg Alle 29, 8800 Viborg

Drømmer du om en skøn familievilla på første parket til naturen?

Der er masser af grunde til at falde for denne villa. Nogen vil sikkert fremhæve de 187 gennemtænkte, stilrene og komfortable kvalitetskvadratmeter. Andre vil falde for den attraktive beliggenhed med godt nabolag og den frie natur som nærmeste naboer. De fleste vil nok være enige med os i, at det er helheden, hvor kompromisløs boligkvalitet matcher familievenlig og naturskøn beliggenhed, der gør denne villa til et attraktivt boligvalg.
 
Villaen er beliggende på én af de yderste grunde på Spangsbjerg Allé i den sydøstlige del af Viborg, hvor by møder naturen i det bugtede landskab i Den grønne Kvadrant lige på den anden side af hækken. En smuk vekselvirkning imellem friarealer, sø, mose, skov, krat og marker giver området mange landskabelige, naturmæssige og rekreative kvaliteter. Og måske går dyrevildts rute endda lige forbi din hæk.
 
Den nye Overlund Skole opføres få hundrede meter herfra, og du er også tæt på bl.a. daginstitutioner, idrætsfaciliter, Viborg golfklub og indkøbsmuligheder. Hele området er forbundet af gode stisystemer, som gør det trygt for børn af færdes på egen hånd. Indbegrebet af et familievenligt kvarter.
 
Villaen er opført til den nuværende ejer i 2009 i en stil, der forener det moderne med det klassiske. Funktionalitet og komfort går hånd i hånd med design og æstetik i rene linjer, tidløs arkitektur og gennemførte detaljer, der fuldender husets niveau i bygningskvalitet og materialevalg.
 
Der er for eksempel foretaget en lang række kvalitetsvalg som f.eks. lyddæmpende lofter til kip og med ovenlysvinduer, gulvvarme, Genvex, opmurede og vandskurede indvendige vægge og vedligeholdelsesfrie vinduer i træ/alu samt ekstra høje massive døre.
 
Også de æstetiske detaljer er der blevet lagt vægt på i opførelsen som f.eks. gesimsbånd langs taget, sprossede vinduer og smukke facadedøre og den stilfulde garageport udvendigt. Inde vil du sikkert bl.a. bemærke de karakteristiske loftsbjælker, der hviler under taget og nærmest er et kunstværk i sig selv, og lyset, der strømmer ind ad ovenlysvinduer og store vinduespartier og fylder de i forvejen lyse rum.  
 
Villaens 187 kvadratmeter fordeler sig på ét plan efter en funktionel planløsning med et minimum af spildplads. Du får såvel en praktisk indgang fra bryggerset, hvor overtøj, fodtøj og andet habengut kan deponeres, og en gæsteindgang i entréen. Langs en fordelingsgang ned gennem villaens midte fordeler den private værelsesafdeling sig i den ene ende med tre gode børneværelser med indbyggede skabe, et badeværelse med bruser og toilet samt en forældreafdeling med soveværelse, walk-in closet og eget badeværelse med bruser og toilet.
 
I fællesarealerne finder du villaens store køkken/alrum med charmerende køkken, der har skønne faciliteter som f.eks. masser af skabsplads, to ovne, integreret kaffemaskine og køkkenø med spiseplads, lige som du i alrummet får plads til store gæstebud. Her kan du også nyde den åbne forbindelse til den hyggelige opholdsstue med integreret pejs, hvor blikket straks drages mod udsigten over de åbne vidder gennem de store vinduespartier. Udsigten bliver blot endnu mere skøn, når du træder ud på terrassen, hvor der er plads til både afslapning, spisning, leg og sommerfest – og ikke mindst mulighed for at nyde solen fra både øst, syd og vest, fra morgen til aften.
 
Til villaen hører stor. lukket garage på 47 kvm med elport og god plads til opbevaring, cykler, barnevogn m.m.
 
Haven er nem og velanlagt med bl.a. prydbede, overdækkede terrasser, gode solterrasser og flisebelægning hele vejen rundt om villaen. Mangler familiens yngste medlemmer yderligere lege- og aktivitetsmuligheder, ligger legeplads og grønne friarealer lige på den anden side af hækken.
 
Lad Wulff & Partnere vise dig denne skønne familievilla, hvor kompromisløs boligkvalitet matcher familievenlig og naturskøn beliggenhed.

Kontakt os

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

ANDRE KUNDER HAR OGSÅ SET