Hedevænget 98, 8800 Viborg

Ægte klassisk familievilla i rødt og hvidt

OBS! VARMEFORSYNING ÆNDRES TIL FJERNVARME. INSTALLATION BETALES AF SÆLGER!
 
Der er dømt klassisk dansk parcelhuscharme i denne velholdte familievilla i Viborgs østligste smørhul. Her får I bekvemmelighederne ved at bo i roligt, familievenligt kvarter i en stort set vedligeholdelsesfri bolig, der samtidig fremstår yderst velholdt og helt indflytningsklar. I behøver derfor bare at pakke flyttekasserne, og I er klar til at åbne jeres komfortable boligdrøm i jeres nye hjem.  
 
Villaen er opført i 1997 på en fredelig, ugeneret beliggenhed i udstykningen og med god luft og godt udsyn omkring grunden i det aktive lokalområde Houlkær - et roligt villakvarter med gode stisystemer, grønne områder, gode busforbindelser og cykelsti til midtbyen. Indenfor meget kort afstand byder området byder på blandt andet velfungerende folkeskole, adskillige dagtilbud, gymnasium, butikscenter, bibliotek, fodboldklub, kirke og den lokale initiativgruppe Houlkær, der står bag hjemmeside, foreninger, aktiviteter etc.  
 
I en fredsommelig lomme på Hedevænget venter der jer et højtbeliggende klassisk parcelhus i ét plan, som nok er traditionelt, men dog helt sit eget. Bemærk for eksempel de forskudte fløje, der giver et lidt utraditionelt udtryk, karnapper, der giver villaen karakter og godt lysindfald, og det hvide træværk, der tilfører den røde teglstensfacade et blødt og organisk islæt. Samtidig byder villaen på komfortable elementer som et rummeligt alrum, to badeværelser med toilet, gulvvarme overalt og mulighed for at konvertere fra naturgas til fjernvarme i 2023.  
 
Ved ankomsten til villaen modtages I ved indgangspartiet i ly under det brede udhæng. Her træder I ind i en lys entré, hvorfra der er adgang til et rummeligt bryggers med vaskefaciliteter, god skabsplads og praktisk mulighed for at have garderobe og ’fodtøjscentral’. Her får I masser af plads til opbevaring, grovkøkken, viktualierum etc.  
 
I hjertet af villaen finder I alrummet, som fungerer som det naturlige samlingspunkt for familien og fordeler til de to private afdelinger. I alrummet får I god plads til at indrette jer med det store spisebord til blandt andet spisning, brætspil og lektielæsning. I får også en af husets to karnapper som sørger for masser af dagslys, terrasseudgang samtidig med at der er god forbindelse til det hesteskoformede køkken med god plads til de kulinariske udfoldelser.  
 
Fra køkkenet er der adgang til den værelsesafdeling, der er den oplagte børneafdeling med tre værelser og badeværelse med bruseniche og toilet. Via alrummet er der indgang til forældresoveværelset, der byder på skabsvæg med skydedøre og eget badeværelse med toilet og bruseniche.  
 
Fra alrummet tager I tre trin ned i en stor opholdsstue, der giver jer mulighed for at indrette jer med for eksempel stor flydersofa i tv-hjørnet, lænestolshjørne i en læsekrog og hyggekrog i karnappen, hvor I kan nyde forbindelsen til haven og lyset, der strømmer ind i stuen.  
 
Fra både stue og alrum er der udgang til de skønne udendørsarealer på den let kuperede grund med godt udsyn over haven og de grønne områder, som grunden støder op til. Her venter et nemt og velpasset haveanlæg med gode terrasser på flere sider af huset, eksempelvis en let hævet og ugeneret terrasse med læmur og markise, hvor der kan grilles og sommerhygges til langt ud på aftenen.
 
Derudover byder villaen på en integreret carport med god plads til både bil, barnevogn og cykler samt adgang til isoleret depot med opvarmning.  
 
Lad Wulff & Partnere, din ejendomsmægler i Viborg, vise jer denne klassiske og højtbeliggende familievilla i Viborgs østligste smørhul.

Kontakt os

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

ANDRE KUNDER HAR OGSÅ SET