Kildevej 9, 8800 Viborg

Her står du op med søudsigt og solopgang i dine øjne

Stil, sjæl og charme står som mejslet ind i de gule sten på denne klassiske murermestervilla. Villaen ligger for enden af den lille, attraktivt placerede enklave på Kildevej, ét af Viborgs ældste og mest charmerende villakvarterer, placeret i en sublim symbiose af sø, Borgvold og centrum.
 
Her er du sikret livsnydelse fra morgen til aften. Du bor i anden række til søen og med et ubebygget areal som den ene nabo, så du kan starte din dag med at nyde synet af solen, der står op over Nørresø. Om eftermiddagen kan du lufte hunden, børnene eller skøjterne for enden af vej på Borgvold, og om aftenen kan du spadsere til Nytorv og nyde en middag eller gå en tur i det historiske og atmosfærefyldte Domkirkekvarter.
 
Året rundt kan du nyde glæden ved at bo i en bolig, der har den unikke kombination af charme, hygge, æstetik, kvalitet og komfort. Den klassiske murermestervilla er løbende og nænsomt opdateret til nutidig standard, dog med den eftertragtede, klassiske murermesterstil som ledetråd. Dette viser sig bl.a. i de smukke radiatorskjulere, lyse plankegulve, loftrosetter og det klassiske badeværelse på førstesalen i originalt udtryk.
 
Fra den lyse entré ledes du videre ind i den smukke stue med brede vinduer, der fylder rummet med masser af dagslys, og en brændeovn, der spreder både varme og hygge. Stuen ligger en-suite med det store køkken-alrum, der byder på et stort, stilfuldt køkken med gaskomfur og masser af skabs- og køkkenbordsplads. Fra spiseafdelingen er der udgang til en hævet terrasse med nedgang til haven. I en tilbygning fra 1985 er der badeværelse med toilet og stort værelse med skabsvæg.
 
Den charmerende stil fortsætter på førte sal, der byder på fordelingsrepos, charmerende badeværelse og toilet i original og klassisk stil og tre hyggelige værelser, det ene med kvistvindue med skøn udsigt over søen.
 
Villaen byder derudover på en tør kælder med masser af gode faciliteter. Du får bl.a. vaskerum, værksted med lille depotrum og to disponible rum, der f.eks. kan anvendes til vinkælder og aktivitetsrum.
 
Haven er nem og velanlagt med græsplæne, bede, flisebelagt gårdhave og gode solterrasser på begge sider af huset, så solen kan nydes både morgen og aften. Derudover er der bl.a. også etableret carport og redskabsskur.
 
Lad Wulff & Partnere vise dig denne charmerende villa i ét af Viborgs ældste villakvarterer med en sublim symbiose af sø, park og centrum.

Kontakt os

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

ANDRE KUNDER HAR OGSÅ SET