Nymarksvej 6, Engelsborg · 8800 Viborg

Nymarksvej 6, Engelsborg · 8800 Viborg

✕ Luk
Indkørsel
✕ Luk
Stueplan

Din nye boligdrøm venter på Nymarksvej

Det bliver næsten ikke mere dansk end det klassiske parcelhus med flagstang og fodboldmål i haven, legekammeraterne på den anden side af hækken og god plads til familien. Og det er lige præcis, hvad du får her på Nymarksvej, hvor dine nye boligdrømme venter på at udfolde sig.

Nymarksvej er en rolig, blind vej i et trygt og børnevenligt kvarter i det nordvestlige Viborg. Her er du tæt på bl.a. dagtilbud, skole, indkøb og Undallslund Skov med hele familiens naturlegeplads til gå-, løbe- og mountainbiketure. Her er også indhegnet hundeskov, hvor eventuelle firbenede medlemmer af familien kan lege frit.

Huset er opført i parcelhusenes storhedstid i 1975, men er moderniseret i i perioden fra 2005 og frem til 2009. Huset fremstår derfor i dag med gennemgående og ensartede materiale- og farvevalg i hele boligen, der skaber et ensartet og stilrent udtryk af en velholdt, harmonisk og opdateret bolig.

Der er masser af gode grunde til, at parcelhuset generelt er en boligtype, der stiger i popularitet. Ud over at være en familievenlig og funktionel boligtype til en fornuftig pris udmærker det klassiske parcelhus sig ved typisk at have en lav sokkel, og det giver en tæt kontakt og nem adgang til haven. Noget andet er den klassiske planløsning med hhv. værelsesafdeling og fællesarealer og en konstruktion, der gør parcelhusene lette at bygge om. Derudover er dette hus opvarmet af naturgas, der lønner sig på både den miljømæssige og økonomiske konto.

I dette hus får I 149 m2 samlet på ét plan at boltre jer på. En fordelingsgang leder til tre af husets værelser, det ene med stort skydedørsskab og udgang til terrassen. I er sikret kort kø til badeværelset, da I får to badeværelser med toilet og henholdsvis badekar og bruseniche. Hvis du har en drøm om ikke blot at synge i badet, men at have en hel balsal af et badeværelse, kan drømmen gå i opfyldelse med få indgreb, da de to badeværelser ligger væg om væg. Familiens vasketøj ordnes i det store bryggers, hvor der naturligvis også er plads til overtøj og støvler.

Du får også et klassisk og stilrent køkken med bl.a. hvide elementer og sort granitbordplade med flere siddepladser, så der er masser af plads til både arbejde, forplejning og fornøjelse. Samtidig er du midt i fællesskabet, da køkkenet har åben forbindelse til den hyggelige stue, der har brændeovn, masser af dagslys gennem de store vinduer og udgang til stor, ugeneret og flisebelagt terrasse. Fra stuen er der adgang til det sidste af de i alt fire værelse.

Huset byder også på en stor udestue, der leder ud i en lukket, nem og børnevenlig have med bl.a. flagstang, stedsegrønne buske og græsplæne. Derudover får du en lukket garage med port, ovenlysvinduer og depotrum.

Lad Wulff & Partnere vise dig denne velholdte, funktionelle og familievenlige bolig, hvor dine nye boligdrømme venter.

Ejendomstype
Villa, 1 fam.
Boligareal
124
Grund
924
Værelser/heraf stuer
5/1
Byggeår/ombygget
1975/2009
Energimærke
E