Koldingvej 111 · 8800 Viborg

Koldingvej 111 · 8800 Viborg

✕ Luk
Set fra haven
✕ Luk
Stueplan

Høj komfort og charme i klassisk murermestervilla

Virkelig meget bolig for pengene, det er måske et lidt klichéfyldt udtryk. Men i denne klassiske og præsentable murermestervilla giver udtrykket fuldt ud mening, for her får du en bolig, der rummer en overraskende optimal udnyttelse af kvadratmeterne. Og ejendommen er gennemgribende opdateret fra gulv til tag. Resultatet er en charmerende og hyggelig villa på den lækre måde, der opstår, når 30ernes charme og æstetik kombineres med nutidens komfort og standarder.

Samtidig ligger villaen som et velplaceret byhus i en aktiv bydel i det sydlige Viborg med indkøb, specialbutikker og skole vis-a-vis og tæt på skov, idrætscenter og rideklub. Nemt og praktisk for den aktive familie.

Villaen er opført i 1931 og gennemgribende renoveret i 2008 af dygtige håndværkere fra HTL Totalbyg. Renoveringen er en vellykket forening af de typiske karakteristika i den klassiske 30er-murermestervilla og moderne bekvemmeligheder. Du finder dermed masser af fine elementer som hvidpudset facade, sorte teglsten på taget og brede Dannebrogsvinduer i matchende, mørkegrå nuance.

En detalje med stor betydning er f.eks. mansardtaget, der udover at give karakter giver villaen mere komfort og bedre udnyttelse af boligens kvadratmeter både på førstesalen, hvor du slipper for skråvægge, og på tagetagen, som fungerer som en ekstra etage i boligkvalitet.

Ude såvel som inde mødes du med indtrykket af en yderst velopdateret og velproportioneret bolig. For inde venter et samlet boligareal på 135 m2, og der ud over kommer en udnyttet tagetage på 30 m2. Overalt er lækre detaljer som gennemtænkt belysningsplan, brede egeplankegulve og hvidt og sort i stilren harmoni.

Du træder ind i den rummelige entre med garderobeplads og fordeling til stueplan og de øvre etager. Stueplan rummer et stort badeværelse med spa, bruser, vaskesøjle og toilet. Desuden finder du et stort køkken-alrum med klassisk, hvidt køkken og masser af skabsplads og plads til kokkerering og hygge. Hyggen fortsætter videre ind i stuen, der har direkte adgang til haven og stor træterrasse med læmur og belysning.

På første sal finder du tre værelser med skabe og en rummelig repos, der kan fungere som kontorplads, lege- og hyggeareal. Herfra fører trappen dig til tagetagen, hvor du får et stort aktivitetsrum, kontor etc., der også kan opdeles i flere rum. Rummet har store ovenlysvinduer og fransk altan.

Ude venter en dyb og nem have, primært anlagt med græs, højbede, hæk og ugeneret terrasse samt isoleret skur/depotrum.

Lad Wulff & Partnere vise dig denne præsentable murermestervilla, der rummer en overraskende optimal udnyttelse af kvadratmeterne og er gennemgribende opdateret fra gulv til tag.

Sagsnummer
B3285PW
Ejendomstype
Villa, 1 fam.
Kontantpris
2.245.000
Ejerudgift pr. mdr.
1.755
Boligareal
165
Grund
593
Værelser/heraf stuer
5/1
Byggeår/ombygget
1931/2008
Energimærke
C
Peter Wulff Valuar, ejendomsmægler 8110 1652 pw@wulffpartnere.dk