Sønder Alle 30A · 8800 Viborg

Nyhed

Sønder Alle 30A · 8800 Viborg

✕ Luk
Set fra vejen
✕ Luk
Stueplan

Skøn villa med sø i sigte på Sønder Alle

Godt nok er denne store, sønære familievilla på Sønder Alle en nyere villa med masser af komfort og et væld af lækre detaljer. Men her er samtidig masser af charme, lys og hjerterum til familielivets nærhed og fylde.

Allerede når du træder ind i den store, højloftede hall, vil du sikkert bemærke, at dette er en villa med en særlig fornemmelse for lys og leverum. For i hallen lokker lyset dig ind og giver dig lyst til at gå på opdagelse i den spændende bolig. Det er da også en villa, der udover at være yderst velplejet og helt indflytningsklar er opført af en bygherre, der har forstået at balancere mellem det elegante, moderne og strømlinede og det enkle, klassiske og hyggelige.

Villaen har en skøn, sø- og bynær placering på charmerende Sønder Alle i det ældre villakvarter fyldt med klassiske, velrenoverede ejendomme. Søndersø og de rekreative områder ved Sønæs ligger lige om hjørnet, hvor børnene, hunden eller bentøjet kan luftes, lige som mulighederne i Viborgs centrum ligger inden for kort gå- eller cykelafstand.

Villaen er en nyfortolkning af den klassiske murermestervilla og er opført i 2009, velplaceret og hævet på et plateau på den skrånende grund, hvilket sikrer en ugeneret og privat fornemmelse. I hele villaen er der lagt vægt på at skabe rum med masser af dagslys, hvilket de gavmildt placerede vinduespartier og minimeringen af unødvendige vægge vidner om. Læg for eksempel mærke til de åbne forbindelser mellem rummene eller den overvældende fornemmelse af lys og højt til loftet i hallen med store glaspartier og loft til kip. Eller lyset, der strømmer igennem køkken/alrummet fra de store glaspartier i begge ender af rummet, og ovenlysvinduerne på førstesalen, der skaber gode lysindfald fra himlen ovenover.

Det er samtidig en yderst velholdt og familievenlig villa med masser af plads og høj komfort. I stueplan fordeler den store, præsentable hall til resten af villaen i både stueplan og på førstesalen. Stueplan rummer et værelse, badeværelse, bryggers og det store køkken/alrum med lyst, lækkert inventar og masser af plads til familielivets udfoldelse. Der er udgang til terrasser i begge ender af rummet, hvilket giver både masser af dagslys og en forbindelse til de grønne udearealer.

Førstesalen byder på et stort badeværelse med toilet, spabad og bruser, tre værelser, det ene med separat indgang til walk-in closet, og en stor opholdsstue med udgang til stor altanterrasse. Både gennem de store vinduespartier og især fra terrassen kan du nyde udsigten til Søndersø.

Der er direkte adgang til en lukket, isoleret dobbeltgarage med fjernbetjente el-porte. Garagen kan derfor med fordel også anvendes til aktivitetsrum, hobby, værksted etc.

Villaen ligger på en 1131 kvm stor grund og er omkranset af en velanlagt have med flere gode terrasser og med to parkeringspladser foran villaen.

Lad Wulff & Partnere vise dig denne store, sønære og velholdte familievilla på Sønder Alle med masser af komfort og et væld af lækre detaljer.

Sagsnummer
B3182PW
Ejendomstype
Villa, 1 fam.
Kontantpris
4.300.000
Ejerudgift pr. mdr.
4.204
Boligareal
249
Grund
1.131
Garage
66
Værelser/heraf stuer
6/2
Byggeår/ombygget
2009/
Energimærke
B
Peter Wulff Valuar, ejendomsmægler 8110 1652 pw@wulffpartnere.dk