Syrenstien 3, Birgittelyst · 8800 Viborg

Nyhed

Syrenstien 3, Birgittelyst · 8800 Viborg

✕ Luk
Set fra vejen
✕ Luk
Stueplan

En duft af syrener og roligt familieliv

I forsommeren er her en duft af syrener. Men hele året rundt dufter her af tilbagelænet, roligt og frit familieliv i det trygge parcelhuskvarter i tilpas afstand fra det forjagede liv i storbyen. Ro og tryghed finder du masser af i denne rummelige 70er-villa i kanten af naturskønne Birgittelyst.

Du er kun få kilometer syd for Viborg, men her hviler en speciel følelse af mennesker og natur i forening og en stemning af skovens dybe ro i dette rolige, trygge og familievenlige område. Skoven finder du da også lige om hjørnet, og få hundrede meter herfra ligger Vedsø, lige som det bakkede landskab ved Hald Sø og Dollerup ligger inden for kort afstand.

Det rolige boligområde med de tidstypiske, gedigne og rummelige parcelhuse begyndte at skyde op mellem nåletræerne i 60’-erne og 70’erne. Men det er bestemt ikke et område, der har stået stille i en tidslomme siden da, for flere og flere børnefamilier får øjnene op for de mange fordele ved at slå sig ned i de rolige og familievenlige parcelhuskvarterer.

De gamle typehuse er derfor atter efterspurgte. 60er og 70er-æstetikken er blevet moderne igen, og du får i parcelhuset rigtig meget bolig for pengene. I modsætning til mange andre hustyper er kun ydermurene bærende, og det er derfor let at modernisere boligen, så den kan tilpasses tidens tendenser og krav og lige præcis din families individuelle behov.

I denne villa får du to fulde etager med masser af velholdte kvadratmeter, som du kan flytte direkte ind i. Der er også mange spændende muligheder, hvis du ønsker at modernisere, da huset både har masser af plads og en konstruktion, der gør det let at ombygge til lige præcis din drømmebolig. Lad dig ikke snyde af energimærket, der er bedre end på papiret, med et forbrug på kun ca. 12.000 kr. i naturgas om året.

Endnu et fordelagtigt 70er-kendetegn er de store vinduer og et gulv næsten i jordniveau, som sikrer masser af dagslys inde, tæt kontakt med omgivelserne og nem adgang til haven.

Villaens kvadratmeter fordeler sig med 134 kvadratmeter i både stueplan og tilsvarende i fuldt kælderplan. I får dermed masser af kvadratmeter at boltre jer på. I stueplan får I bl.a. to værelser, et kontor/walk in-closet og badeværelse med bruser og toilet. Køkkenet er rummeligt og praktisk indrettet med masser af opbevaringsplads og en køkkenø. I stuen får I rigelig med plads til at indrette jer, f.eks. med hyggekrog foran brændeovnen og præsentabel spiseplads i spisestuen, godt afskærmet fra synet til potter og panden i køkkenet.

I kælderen får du ligeledes 134 meget brugbare kvadratmeter. Kælderen rummer fire disponible rum med mange anvendelsesmuligheder, badeværelse med toilet, vaskerum samt stor gildesal/aktivitetsrum.

Villaen er omkranset af en hyggelig have i naturlige omgivelser og byder bl.a. på stor græsplæne, flisebelagt, ugeneret terrasse samt dobbeltcarport og redskabsrum

Lad Wulff & Partnere tage dig med ud og opleve en speciel følelse af mennesker og natur i forening i denne rummelige 70er-villa i kanten af naturskønne Birgittelyst.

Sagsnummer
B3232MB
Ejendomstype
Villa, 1 fam.
Kontantpris
1.695.000
Ejerudgift pr. mdr.
2.579
Boligareal
134
Kælder
134
Grund
1.175
Carport
32
Værelser/heraf stuer
4/1
Byggeår/ombygget
1970/
Energimærke
E
Mikael Borved Ejendomsmægler 3021 4401 mb@wulffpartnere.dk