Torvegade 10X · 8850 Bjerringbro

Nyhed

Torvegade 10X · 8850 Bjerringbro

✕ Luk
Facade
✕ Luk
Alle plan (1x1)

Velbeliggende erhvervs-ejerlejlighed i centrum af Bjerringbro udbydes til salg

Attraktivt og centralt beliggende i Bjerringbros butikscentrum udbydes denne erhvervslejlighed på i alt 70 m2 nu til salg. Lokalerne har fin vindueseksponering mod gågaden og kan anvendes til klinik, kontorfællesskab, detailhandel eller liberalt erhverv i øvrigt

Erhvervslejligheden har facade til gågaden i centrum af Bjerringbro. Lokalerne rummer forgang/forkontor med indgangsparti mod gågaden og adgang til handicapvenligt toilet med bad samt et depotrum. Derudover finder du et salgslokale med vinduesparti mod gågaden samt et køkkenafsnit. Lokalet kan eventuelt opdeles, så der etableres kontor og særskilt personalerum og -kantine.

Lokalet er en del af en ejerforening i etageejendom med andre virksomheder i stueplan samt boliger fra 1. sal og op. Der findes fine parkeringsmuligheder på adskillige offentlige parkeringspladser tæt på lokalerne.

Bjerringbro er en driftig by beliggende midt mellem Viborg og Silkeborg. Byen har cirka 7500 indbyggere og et aktivt handelsliv, der understøttes af byens Handelsstandsforening.

Sagsnummer
E3236PW
Ejendomstype
Butik / Detailhandel
Kontantpris
375.000
Ejerudgift pr. mdr.
1.170
Kælder
690
Grund
2.140
Værelser
1
Byggeår/ombygget
1993/
Energimærke
B
Peter Wulff Valuar, ejendomsmægler 8110 1652 pw@wulffpartnere.dk