Gl. Århusvej 123 · 8800 Viborg

Nyhed

Gl. Århusvej 123 · 8800 Viborg

✕ Luk
Set fra vejen
✕ Luk
Stueplan

Klassisk, kvadratisk, mere end god

Det lyder måske som en fortærsket reklamekliché, men det er ikke desto mindre essensen i denne murermestervilla: Klassisk, kvadratisk og mere end god. Hvis du drømmer om blot at skulle pakke flyttekasserne og flytte dem og alle familiens brikker direkte til start i en ny bolig, så er denne gennemmoderniserede murermestervilla ideel.

Villaen er beliggende i den sydlige del af Viborg, tæt på naturskønne, rolige ture om Søndersø og ved det rekreative og aktive område ved sØnæs. Du er også tæt på skole, dagtilbud og indkøb, lige som mulighederne i Viborgs bymidte ligger kort herfra.

Villaen er opført i 1923 efter en klassisk planløsning med fællesarealer i stueplan og privat værelsesafdeling på første sal. Men bort set fra kvaliteten i det klassiske håndværk, de fundamentale rammer i ydermure og matrikelnummeret, så er der ikke meget tilbage fra den næsten 100 år gamle oprindelse. Villaen er nemlig gennemgribende renoveret i 2018-20, og også haveanlægget har været en del af den store opdatering. Alt lige fra køkken, bad og elinstallationer til lofter, gulve, tag og fuger er udskiftet. Med kvalitet og respekt for villaens æstetik som rettesnor, så komfort og et anno 2020-udtryk står i harmoni med villaens charme.

Villaen er opført med stueplan hævet let i forhold til grundplan. Det giver en komfortabel følelse af både privatliv og udsyn. Under moderniseringen er der lagt vægt på at skabe en mere nutidig indretning med minimal spildplads i stueplan, og der er derfor etableret åben forbindelse mellem entré, køkken og stue. Der er gulvvarme overalt i stueplan, som, ud over entré, rummer et lyst og rummeligt køkken med masser af opbevaringsplads og åben forbindelse til den store, hyggelige stue. Herfra er der adgang til villaens badeværelse med bruseniche, vaskesøjle, håndklædetørrer og toilet.

Via det svungne trappeløb træder du op i førstesalens private gemakker. Her finder du tre hyggelige værelser, ligeledes med gulvvarme og i samme kvalitet som stueplan og med den charme fra skråvægge og andre charmerende islæt, som man finder i ældre villaer.

Villaen rummer også et stort, disponibelt kælderrum med tør og fin plads til opbevaring, hobby etc.

Et nyanlagt haveanlæg med blandt andet nyopført dobbelt carport med redskabsrum venter udenfor.

Lad Wulff & Partnere vise dig denne bolig, der er perfekt til dig, der ønsker en gennemmoderniseret murermestervilla, der er lige til at flytte ind i.

Sagsnummer
B3218MB
Ejendomstype
Villa, 1 fam.
Kontantpris
1.645.000
Ejerudgift pr. mdr.
1.680
Boligareal
105
Kælder
36
Grund
587
Carport
46
Værelser/heraf stuer
4/1
Byggeår/ombygget
1923/2017
Energimærke
D
Mikael Borved Ejendomsmægler 3021 4401 mb@wulffpartnere.dk