Spidstoftvej 2A · 8800 Viborg

Nyhed

Spidstoftvej 2A · 8800 Viborg

✕ Luk

Murermestercharme i midten af byen

Selv med snart 100 år på soklen er denne villa et godt eksempel på, hvorfor de klassiske murermestervillaer stadig er yderst efterspurgte. Bedre byggeskik, det gode håndværk og den sjæl og charme, som du ikke kan bygge dig til i et nyt hus, er garant for husenes popularitet.

Med en beliggenhed tæt på centrum er denne villa derfor oplagt for dig, der ønsker charmerende, klassisk bolig i kombination med aktivt byliv.

Villaen er beliggende på Spidstoftvej i et ældre villakvarter ved det kreative kaserneområde i hjertet af Viborg. Her kan du på gåben eller to hjul hurtigt nå både dagtilbud, folke-, fri- og privatskole, gymnasium, butikker, restauranter, biograf, fitnesscenter, svømmehal, bibliotek m.m., lige som grønne områder ved Digterparken, Søndersø og Borgvold er inden for gåafstand.

Villaen er opført i 1925 i nyklassicistisk stil og er løbende opdateret, så den lever op til nutidige standarder og behov. Renoveringerne omfatter bl.a. tag, vinduer, kloakering, omfangsdræn m.m. i 2006, og i 2014-18 har stueplan og kælder fået en makeover med renovering af bl.a. køkken, el, vægge, lofter og gulve.

Opdateringerne er dog foretaget med villaens oprindelige stil og kvalitet in mente, og flere af de originale detaljer træder frem på fineste vis, eksempelvis sprossede vinduer med sorte rammer, halvvalmet tag med gesimsfriser, loftsrosetter og stuklister.

Moderniseringen har bl.a. omfattet en mere åben og tidssvarende planløsning i stueplan. Her er skabt mere åbne og sammenhængende rum, end du ofte oplever i ældre villaer med en mere traditionel planløsning. I køkkenet er en del af gangarealet inddraget for at skabe mere plads, bl.a. til køkkenøen, hvor der er masser af plads til både madlavning og hygge. I stuen er spise- og opholdsstue slået sammen til en stor, hyggelig og lys stue med masser af plads og hygge fra brændeovnen. Stueplan byder også på toilet med bad. Fra både stue og køkken er der udgang til en stor træterrasse, hævet over niveau.

Første sal byder på tre hyggelige værelser, et badeværelse med toilet samt trappe til hyggelig hems med ovenlysvinduer.

Kælderen fremstår tør, lys og yderst anvendelig. Her får du stort bryggers/vaskerum og yderligere fire disponible rum, der kan anvendes til f.eks. aktivitetsrum, vinkælder, hjemmebiograf, klinik eller andet liberalt erhverv m.m.

Villaen er placeret på en mindre grund, der er let at holde og primært anlagt med fliseareal, nemme bede, hævet træterrasse samt redskabsskur. Det er derfor den oplagte bolig for bymennesket, der vil bruge hele midtbyen som legeplads og have.

Lad Wulff & Partnere vise dig en charmerende murermestervilla med en attraktiv beliggenhed i midten af Viborg.

Sagsnummer
B3244MB
Ejendomstype
Villa, 1 fam.
Kontantpris
2.495.000
Ejerudgift pr. mdr.
2.386
Boligareal
138
Kælder
81
Grund
360
Værelser/heraf stuer
4/1
Byggeår/ombygget
1925/
Energimærke
D
Mikael Borved Ejendomsmægler 3021 4401 mb@wulffpartnere.dk