Sønder Alle 69 · 8800 Viborg

Nyhed

Sønder Alle 69 · 8800 Viborg

✕ Luk
✕ Luk
Stueplan

Fra historiske årgang 1968 med skønne retrotoner og nutidig komfort

Funktionel indretning, attraktiv beliggenhed og masser af muligheder for let at sætte dit eget præg er kun nogle af grundene til, at denne 60er-villa er den oplagte familiebolig.

Her får du nemlig en bolig med en historie, som du kan bygge videre på. Og det er netop noget af det, der gør, at der er en opblomstring i populariteten af typehusene fra 60erne og 70erne. Her får du masser af plads, gedigne materialer og en konstruktion, der gør det let at ombygge og modernisere boligen med dit eget præg. Denne villa er opført i 1968, fremstår enkel og let i sit udtryk og er løbende vedligeholdt og opdateret gennem årene, bl.a. med solceller. Dog med respekt for kvaliteten i de oprindelige materialer, f.eks. de originale skifferfliser på gulvene i gangarealer.

Dertil kommer villaens attraktive beliggenhed på Sønder Alle i det rolige og familievenlige kvarter med Søndersø, de rekreative områder ved Sønæs og supermarked lige om hjørnet, ligesom skole, dagtilbud og mulighederne i Viborgs centrum ligger i kort gå- eller cykelafstand.

Villaen rummer i alt 178 kvm fordelt på to plan. Villaen er fra en tid, hvor det var kutyme at have hhv. en præsentabel og en praktisk indgang. Du kan derfor træde ind i villaen enten via entréen med garderobeplads eller via den mere praktiske og familievenlige indgang i bryggerset, hvor I kan stille vådt fod- og overtøj, sportstasker, hundekurv, indkøb m.m.

I stueplan finder du bl.a. et værelse, badeværelse med toilet samt klassisk køkken med spiseplads og adgang til spisestuen. Her kan I nyde middagen uden syn til gryderne, men det er også let at etablere et mere nutidigt køkken-alrum, hvis man ønsker en mere åben planløsning. Stuen er hyggeligt indrettet med brændeovn, masser af lys og forbindelse med haven gennem de store vinduer og udgang til terrassen.

I gangen fører en vindeltrappe dig op til første sal, hvor du råder over depotrum, badeværelse med toilet, et stort soveværelse med masser af skabsplads, sminkebord og udgang til overdækket, vestvendt svalegang samt en stor, lys stue med loft til kip og synlige loftsbjælker, glasdøre i facaden og udgang til østvendt balkon, hvor du kan nyde solopgangen og udsigten over haven. Stuen kan efter behov opdeles i to værelser.

Til villaen hører også en stor carport med afsnit til cykler samt nyere depotrum, der også kan indrettes som værksted, hobbyrum, pavillon, anneks el.lign. Derudover får du en hyggelig, nem og velplejet have med bl.a. høje træer og græsser, buske, staudebede og flere gode, ugenerede terrasser, bl.a. en overdækket terrasse med udgang fra stuen.

Lad Wulff & Partnere vise dig en funktionel bolig med en attraktiv placering og en historie, som du kan bygge videre på.

Sagsnummer
B3231PW
Ejendomstype
Villa, 1 fam.
Kontantpris
2.495.000
Ejerudgift pr. mdr.
3.162
Boligareal
178
Grund
707
Carport
36
Værelser/heraf stuer
4/2
Byggeår/ombygget
1968/
Energimærke
C
Peter Wulff Valuar, ejendomsmægler 8110 1652 pw@wulffpartnere.dk