Møgelparken 136 · 8800 Viborg

Nyhed

Møgelparken 136 · 8800 Viborg

✕ Luk
Set fra haven
✕ Luk
Stueplan

Høj komfort og elegant boligstil i grønne omgivelser

Vil du have naturskønne omgivelser eller høj komfort? I denne fuldmurede arkitekttegnede villa behøver du slet ikke vælge mellem beliggenhed og boligkvalitet, for det er den optimale familiebolig for dig, der nægter at gå på kompromis.

Du får nemlig både og i denne kvalitetsvilla, der er beliggende i børnefamiliernes højborg, Liseborg, på et lille højdedrag med skøn udsigt til skovarealer. Liseborg er et børnerigt, grønt boligområde i harmoni med den omkransende natur og med dagtilbud, tryg skolevej, idrætsfaciliteter, indkøb, legekammerater, legeplads, mountainbike-stier og løberuter lige i nærheden.

Det er en nyfortolkning af den klassiske vinkelvilla, tilsat interessante elementer, masser af komfort og et lavt vedligeholdelsesniveau. Villaen er opført i 2010 til den nuværende ejer, der har udnyttet og leget med de mulighederne, den skrånende grund skaber, bl.a. niveauforskelle, høj underetage og et interessant haveanlæg.

En af villaens store kvaliteter er bl.a. højt til loftet og masser af vinduer, velplaceret ud fra en gennemtænkt plan, så der kommer mest muligt dagslys ind og skaber optimale muligheder for at nyde udsigten over området og til de grønne, naturskønne omgivelser. Skøn rumfornemmelse går op i en gennemgående helhed med kvalitetsmaterialer og bekvemmeligheder som f.eks. gulvvarme overalt, ventilationsanlæg, centralstøvsuger og fjernbetjente ovenlysvinduer.

Stueplan indeholder bl.a. bryggers, badeværelse, fællesrum, der også kan indrettes som ekstra værelser, og to værelser, begge med udgang til haven og med hems, hvor man kan stå oprejst og derfor får ekstra kvadratmeter.

Især i villaens køkken-alrum og stue får du en fornemmelse af villaens arkitektur med den imponerende rumfornemmelse, som loftet til kip skaber, og det særlige lys, der vælder ind gennem de mange vinduer. Køkkenet er som i resten af villaen med inventar fra Invita og byder på køkken-ø med spiseplads, vinkøleskab og viktualierum. I en udestue, der bryder med villaens lige linjer og skaber tæt forbindelse til haven, er spisestuen placeret. Stuen ligger i et hyggeligt afsnit for sig, et par trappetrin op fra alrummet og med indgang til kontor/værelse.

Udover stueplans 168 kvm har villaen også en høj underetage på 50 kvm i samme boligkvalitet som stueplan. Villaens planløsning og etagens høje standard og loftshøjde sikrer, at etagen opleves som en integreret del af boligen. Etagen indeholder disponibelt rum, walk-in closet og badeværelse med dobbeltbruser og toilet.

Til villaen hører også dobbeltgarage med el-port og disponibelt rum med udgang til redskabsrum med plads til cykler, barnevogn, mm.

Villaen er omkranset af en skøn, velanlagt have med hyggelige terrasser, hvor du ugeneret kan slappe af og nyde familiens aktiviteter i det fri.

Lad Wulff & Partnere vise dig den optimale familiebolig for dig, der nægter at gå på kompromis med naturskøn beliggenhed og arkitekttegnet boligkvalitet.

Sagsnummer
B3223PW
Ejendomstype
Villa, 1 fam.
Kontantpris
4.845.000
Ejerudgift pr. mdr.
3.489
Boligareal
168
Kælder
50
Grund
902
Garage
59
Værelser/heraf stuer
5/1
Byggeår/ombygget
2010/
Energimærke
B
Peter Wulff Valuar, ejendomsmægler 8110 1652 pw@wulffpartnere.dk