Sønder Alle 4 · 8800 Viborg

Sønder Alle 4 · 8800 Viborg

✕ Luk
Set fra vejen
✕ Luk
Stueplan

Sjæl og søglimt svøbt i hvide rammer

Allerede ved ankomsten til den hvide villa bag det hvide stakit fornemmer du den særlige atmosfære. Her blander søglimt og bynær placering sig på bedste vis med klassiske bygningsdyder, atmosfærefuld boligkvalitet og nutidig komfort. Det gør denne 101-årige til et særdeles attraktivt boligvalg.

Villaen ligger med en skøn, sø- og bynær placering på Sønder Alle i et ældre villakvarter fyldt med charmerende, velrenoverede ejendomme. Søndersø og de rekreative områder ved Sønæs ligger lige om hjørnet, hvor børnene, hunden eller bentøjet kan luftes, lige som mulighederne i Viborgs centrum ligger i kort gå- eller cykelafstand.

En bolig med sjæl og klasse – det er ofte en kliché, men utvivlsomt den første betegnelse, man tænker på, når man ser villaen med de klassiske, arkitektoniske dyder som hvidpudset facade, dekorative gesimsbånd og den sorte, gedigne facadedør. Denne klassiske æstetik fortsætter, når du træder ind i villaen, som ligeledes er fyldt med harmoniske og smukke komponenter som højloftede rum, rosetter i loftet og fyldningsdøre.

Villaens over hundredårige sjæl og det oprindelige udtryk er på vellykket vis bevaret under den løbende opdatering af boligen. Den fremtræder derfor i dag både lys, velplejet, opdateret og med en imødekommende atmosfære, der blander sig med nutidig komfort.

Af opdateringer kan bl.a. nævnes nyt tag fra 2016 og nye vinduer og døre fra 2017, lige som køkken og badeværelser er af nyere dato. Læg dertil en moderniseret kælder, der er udgravet, så den fremstår med højloftede rum i boligkvalitet.

Stueplan rummer entré/hall med smuk, svungen trappe til første sal, stort Hanstholm-køkken med bl.a. Vola-armatur, viktualierum og spiseafdeling samt tre stuer, to af dem en suite og med brændeovn. Der er desuden udgang til skøn, hævet terrasse med glimt til Søndersø og nedgang til haven.

Første sal rummer badeværelse og tre hyggelige værelser, det ene med udgang til altan med udsigt til Søndersø.

Kælderen har et højt niveau, både hvad angår loftshøjde og standard. Her finder du bl.a. bryggers med vaskefaciliteter, toilet, depot og et disponibelt rum, der ikke godkendt til beboelse, men som kan anvendes som f.eks. aktivitets-, teenage- eller gæsteværelse.

Til villaen hører et særdeles hyggeligt, vestvendt haveanlæg med flere solpladser, hyggekroge, ugenerte terrasser, velanlagte bede, høje træer, højbede og et lyst-/væksthus. Desuden er der nyere garage i træ med port og udhus.

Lad Wulff & Partnere vise dig denne bolig, hvor sø- og bynær placering blander sig på bedste vis med dejlig atmosfære og opdateret boligkvalitet.

Ejendomstype
Villa, 1 fam.
Boligareal
158
Kælder
40
Grund
502
Garage
43
Værelser/heraf stuer
5/2
Byggeår/ombygget
1919/2017
Energimærke
C