Farvervej 6 · 8800 Viborg

Farvervej 6 · 8800 Viborg

✕ Luk
Set fra vejen
✕ Luk
Stueplan

Lad din bolig og dit erhverv smelte sammen på samme matrikel

Drømmer du om at lade familielivet smelte sammen med egen virksomhed på samme matrikel? Så har du nu muligheden for at erhverve dig denne vellykkede ejendom, hvor bolig og erhverv går op i en praktisk, rummelig og velholdt helhed.

Bolig og erhverv på samme matrikel

Ejendommen er opført i 1962, men er løbende både til- og ombygget, endda med opdateret kælder i boligstandard samt solcelleanlæg. Villaens 200 kvadratmeter i stueplan og 70 kælderkvadratmeter giver derfor tilsammen en yderst rummelig, velholdt og veldisponeret ejendom, der vil kunne tilfredsstille selv den større families behov for plads, funktionalitet og bekvemmelighed. Dertil skal lægges værkstedsareal på 154 kvadratmeter med praktiske faciliteter som kontor, køkken, bad, toilet, depot og hæve-/sænkeport. Erhvervsdelen anvendes i dag som snedkerværksted, men har utallige anvendelsesmuligheder. Frem for alt, muligheden for at lade familieliv og erhverv smelte sammen på samme matrikel.

Det kreative Rådhuskvarter

Ejendommen er beliggende i kanten af et let erhvervsområde tæt på centrum og lige ved det livlige og kreative område ved Rådhuset og den gamle kaserne, som de senere år er opstået i denne centrale del af Viborg med bl.a. fitnesscenter, supermarked, friskole, kulturskole, The Animation Workshop og andre uddannelsesinstitutioner. Området byder også på virksomheder, kontorbygninger, handel og let industri, dog uden at placeringen medfører støj- eller lugtgener.

Velholdt villa og velanlagt have

Boligdelen består af en rummelig, opdateret, velholdt og klassisk 60er-vinkelvilla med kælder i boligstandard. Villaen fremstår moderne, lys og venlig og med gennemgående materialevalg i hele boligen, eksempelvis hvide vægge, mørke klinker i gangarealer og badeværelser, trægulve og akustiklofter.

Villaen er opført efter en klassisk planløsning med værelsesafdeling med to af villaens værelser, heraf et 24 kvadratmeter stort værelse, der kan opdeles i to, samt badeværelse med toilet. Hjertet i villaen er det store, lyse køkken-alrum, hvor der er masser af plads til madlavning, hygge ved spisebordet og sofahygge med udgang til haven. En forstue med udgang til lille udestue fører ind i den 50 kvadratmeter store stue med spiseplads, sofakrog, brændeovn, udgang til have samt indgang til stort forældresoveværelse med eget bad og toilet.

I villaens kælder finder du 70 opdaterede kvadratmeter i boligstandard med tre disponible rum, badeværelse med toilet og stort, lyst vaskerum.

Villaen er omkranset af en velanlagt, lukket og nem have med bl.a. ugenerede terrasser, gårdhave, græsplæne, japansk inspireret bed samt carport.

Lad Wulff & Partnere vise dig denne vellykkede ejendom, hvor bolig og erhverv går op i en praktisk, rummelig og velholdt helhed på samme matrikel.

Sagsnummer
B3220PW
Ejendomstype
Villa, 1 fam.
Kontantpris
3.800.000
Ejerudgift pr. mdr.
4.422
Boligareal
200
Kælder
70
Grund
1.996
Garage
238
Carport
50
Værelser/heraf stuer
5/1
Byggeår/ombygget
1962/2010
Energimærke
C
Peter Wulff Valuar, ejendomsmægler 8110 1652 pw@wulffpartnere.dk