Slugten 15, Hald Ege · 8800 Viborg

Slugten 15, Hald Ege · 8800 Viborg

✕ Luk
Indkørsel
✕ Luk
Stueplan

Kom på den grønne gren med snedkermesterens villa

Velplaceret i den rolige lomme i naturskønne og familievenlige Hald Ege ligger denne særdeles rummelige og gedigne villa fra 1969, kun tre trappetrin i baghaven fra skoven. Villaens 260 kvadratmeter er løbende renoveret med varsomhed over for boligens oprindelse, og den fremstår derfor i dag som et godt eksempel på, hvorfor de klassiske retrovillaer blot stiger i popularitet. For autenticitet, boligsjæl og håndværkskvalitet går aldrig af mode. Når du så ganger med masser af plads og sublim beliggenhed med skoven som nabo, er det ikke svært at få forstå, at dette er én af de villaer, det både er svært at få fat på og svært at flytte fra.

Slugten er en lukket, rolig vej i udkanten af familievenlige Hald Ege, et trygt lokalsamfund kun et par kilometer uden for Viborg, omkranset af store skovarealer og tæt på naturskønne Dollerup og Hald Sø. Hald Ege byder på såvel velfungerende folkeskole, daginstitutioner, fri- og efterskole som miniregnskov og et aktivt, engageret lokalliv med for eksempel ølbryggerlaug, kulturhus og lokalblad. Noget af det første, du møder, når du træder ind i denne villa, er synet af det imponerende trappeløb og den åbne forbindelse til førstesalen med loft til kip. Dernæst bliver du igen overvældet, når du træder ud på førstesalens altan med frit udsyn til skoven, hvor fugle og rådyr ses boltre sig mellem de høje graner.

Villaens i alt 260 kvadratmeter fordeler sig på to plan efter en klassisk planløsning. Stueplan rummer bl.a. en værelsesafdeling med fire værelser og badeværelse med toilet. Derudover finder du et klassisk køkken med spiseplads og udgang til bryggers og terrasse. Hjertet i villaen er den store stue med trappeløb til førstesalen, ildsted, råt træloft, synlige bjælker og store glaspartier i begge sider af rummet, der skaber masser af lys og forbindelse med den omgivende natur. Fra stuen er der åben forbindelse til stuen på første sal, som du træder op i via det imponerende trappeløb. Her finder du en enorm stue med loft til kip, synlige bjælker og udgang til overdækket terrasse samt endnu et værelse, også med udgang til overdækket terrasse. Der er derfor mulighed for at nyde både morgen- og aftensolen. Har du ekstra pladsbehov, kan stuen omdannes til flere værelser.

Villaen er omgivet af en skøn, lukket have med bl.a. hyggelige, ugenerede terrasser, stor græsplæne og direkte adgang til skoven. Desuden har villaen eget solcelleanlæg, som gør villaen stort set selvforsynende med strøm (jf. nuværende ejers forbrug). Til villaen hører også en en stor, lukket garage med plads til to biler, pladskrævende hobby, opbevaring, aktiviteter etc.

Lad Wulff & Partnere vise dig denne gedigne snedkermestervilla, hvor de håndværksmæssige kvaliteter går op i en unik helhed med naturskøn placering.

Sagsnummer
B3194MB
Ejendomstype
Villa, 1 fam.
Kontantpris
2.595.000
Ejerudgift pr. mdr.
2.902
Boligareal
260
Grund
800
Garage
50
Værelser/heraf stuer
7/2
Byggeår/ombygget
1969/
Energimærke
C
Peter Wulff Valuar, ejendomsmægler 8110 1652 pw@wulffpartnere.dk