Rævehøjen 1 · 8800 Viborg

Rævehøjen 1 · 8800 Viborg

✕ Luk
Set fra vejen
✕ Luk
Stueplan

Retvinklet retroklassiker på Rævehøjen

I 1970-erne voksede de rolige boligkvarterer med rummelige, familievenlige parcelhuse frem. Og deres popularitet vokser år for år, blandt andet fordi du i parcelhuset får rigtig meget bolig for pengene, og deres konstruktion gør dem lette at ombygge til lige præcis din drømmebolig.

Denne klassiske 70er-villa er beliggende i det rolige og familievenlige kvarter på Højene i Overlund, med stisystemer til skole og dagtilbud og kort vej til Nørresø og Granadaskoven. Villaen fremtræder næsten originalt og er et klassisk, velholdt og løbende vedligeholdt eksemplar fra parcelhusets storhedstid med funktionel indretning, minimal spildplads og lav vedligeholdelse. Villaen er blandt andet opdateret med Genvex i 2016 og ny varmepumpe i 2020 samt nyt tag i 2003

Med 207 boligkvadratmeter får du rigtig mange kvadratmeter at boltre dig på og masser af albuerum til eventuelt at tænke i nye rumfordelinger i f.eks. stuer og køkken. Du får, kort fortalt, et gedigent og yderst rummeligt fundament for din kommende drømmebolig.

Vinkelvillaen er opbygget efter en klassisk planløsning, hvor entré og gang fordeler til henholdsvis værelsesafdeling og fællesarealer. Den ene vinkel rummer i dag tre soveværelser, hvoraf det ene tidligere har været opdelt i to. Der kan derfor nemt etableres et ekstra værelse. Forældresoveværelset har udgang til haven og eget bad med bruser, toilet, bidet og sminkebord. Derudover er der endnu et bad med toilet.

I den anden vinkel finder du en stor stue med muret pejs med integreret læsehjørne med bænk og reol. Stuen har store skydedøre til haven, der giver masser dagslys og en naturlig forbindelse mellem inde og ude. I en sektion for sig er der spisestue. Derudover rummer villaen køkken med udgang til bryggers.

Hvis du altid har drømt om at have din egen swimmingpool, er dette villaen for dig. Her får du nemlig separat afdeling med swimmingpool, bad og sauna. Swimmingpoolen er p.t. ikke i brug, men kan genopfyldes og for eksempel anvendes til etablering af fitness-/træningslokale, wellness-virksomhed eller omdannes til hjemmekontor eller andet liberalt erhverv.

Udenfor finder du en dejlig, sydvestvendt gårdhave med overdækket terrasse, nem have med fortrinsvis stedsegrønne buske og et minimum af vedligeholdelse samt skure og fundament til drivhus. Villaen har integreret garage med el-port samt værksted.

Lad Wulff & Partnere vise dig denne rummelige retroklassiker, som kan være fundamentet for din kommende drømmebolig.

Sagsnummer
B2844PW
Ejendomstype
Villa, 1 fam.
Kontantpris
2.675.000
Ejerudgift pr. mdr.
3.410
Boligareal
207
Kælder
6
Grund
858
Garage
39
Værelser/heraf stuer
5/1
Byggeår/ombygget
1972/2020
Energimærke
D
Peter Wulff Valuar, ejendomsmægler 8110 1652 pw@wulffpartnere.dk