Rosenstræde 21B, 3. TH. · 8800 Viborg

Nyhed

Rosenstræde 21B, 3. TH. · 8800 Viborg

✕ Luk
Altan
✕ Luk
Stueplan

En duft af Paris under taget i Rosenstræde

Der dufter lidt af parisisk bohemestemning i denne hyggelige taglejlighed i Rosenstræde. Men du befinder dig midt i det gamle Latinerkvarter i Viborg, hvor udsigten over tagene på de gamle, smukke bygninger i Domkirke-kvarteret blander sig med byens puls på Nytorv, Borgvolds grønne oase og Viborg-søernes ro.

Romantik, stilfuldhed og komfort

Når du f.eks. sidder på smedejernsaltanen og nyder en espresso og udsigten, er det med fornemmelsen af en lejlighed brygget efter en gedigen opskrift med lige dele romantik, stilfuldhed og komfort. Den særlige kvalitet, som man skaber, når man tager en klassisk ejendom opført i 1875 og opdaterer den til nutidige standarder, men med respekt for alle de originale karakteristika. Lejligheden fremstår derfor med flotte egetræsparketgulve, fyldningsdøre, stukfodlister, synlige bjælker, sprossevinduer og franske altandøre. Placeringen under taget har givet mulighed for at etablere store ovenlysvinduer, som giver masser af lys og udsigt til Nørresø og tagene i Viborgs gamle bydel.

Elevator fra kælder til kvist

Når du ankommer til ejendommen, kan du vælge at tage trapperne, når du skal op til lejligheden på 3. sal, men du har også mulighed for at benytte elevatoren, der går fra kælder til kvist. Du træder ind i en entré med masser af skabsplads og fordeling til resten af lejligheden. Lejligheden rummer et stort soveværelse med masser af skabsplads og plads til f.eks. kontorafsnit eller børneafdeling. Rummet har en størrelse, så det kan også opdeles i to værelser.

Udsigt til Nørresø og tagene i Viborgs gamle bydel

Lejligheden har derudover et stort, lyst badeværelse med bruseniche, gulvvarme og vaskemaskine. Centrum i lejligheden er den store stue med plads til at indrette sig med både spise- og hyggeafdeling. Fra stuen er der åben forbindelse til et hyggeligt køkken og udgang til altan. Såvel udgangen til altanen og de store vindues- og dørpartier mod syd skaber masser af lys i rummet og ikke mindst mulighed for at nyde panoramaudsigten over det charmerende nabolag og Nørresøs søblik.

Skønne fællesfaciliter

Kælderen er indrettet med skønne fællesfaciliteter som f.eks. et stort festlokale samt gæsteværelse med bad, som kan benyttes af ejendommens ejere. Med til ejendommens bekvemmeligheder hører også depotrum, adgang til spidsloft, egen parkeringsplads og mulighed for ekstra p-kort, en velordnet ejerforening samt fælles gårdhave med bl.a. græsplæne og mulighed for at f.eks. at grille og nyde varme sommerdage.

Lad Wulff & Partnere vise dig denne hyggelige Pariser-lejlighed, som er brygget efter en opskrift med lige dele romantik, stilfuldhed og komfort.

Sagsnummer
B3205PW
Ejendomstype
Ejerlejlighed
Kontantpris
2.145.000
Ejerudgift pr. mdr.
2.720
Boligareal
113
Værelser/Heraf stuer
2/1
Byggeår/ombygget
1875/2002
Energimærke
D
Peter Wulff Valuar, ejendomsmægler 8110 1652 pw@wulffpartnere.dk