Lavendelvej 6 · 8800 Viborg

Lavendelvej 6 · 8800 Viborg

✕ Luk
Set fra vejen
✕ Luk
Stueplan

Lad dine boligdrømme blomstre på Lavendelvej

Funktionel familiebolig og stolte håndværkstraditioner er nogle af nøgleordene i denne villa på Lavendelvej, hvor dine boligdrømme kan folde sig ud i fuldt flor.

Denne murermestervilla er opført i 1949 og dermed i efterkrigstiden, hvor man drømte om fred, fremgang og frodighed. Dette finder du uden tvivl i villaen, der med røde teglsten, rødt saddeltag og hvide vinduer og døre fremstår som et velpasset eksempel på en klassisk murermestervilla. Her er ingen overflødige og prangende krummelurer, men derimod afdæmpede materialevalg og gedigen konstruktion, baseret på stolte, danske håndværkstraditioner. Det er og bliver et populært og sikkert boligvalg, som appellerer til en bred målgruppe.

Lavendelvej er en rolig sidevej til Koldingvej, hvor du både er tæt på centrum, indkøb, skole og børneinstitutioner og på de rekreative områder ved Søndersø og Sønæs. Du er også kun en kort tur på cykelsti fra eksempelvis rideklub, svømmehal og Viborg Plantage, hvor børnene, hunden eller bentøjet kan luftes.

Villaen ligger højt placeret på grunden, takket være det høje kælderplan, som både giver en særdeles anvendelig kælder og sikrer privatliv, lys og udsyn i boligen. Den originale sjæl i den vel- og vedligeholdte villa er, takket være stilelementer som trægulve, store vinduespartier, fyldnings- og vitrinedøre, bevaret.

Meget typisk for denne type villa er kvadratmeterne på de tre plan fordelt ud fra funktionel og familievenlig planløsning. En overdækket trappe fører op til huset, hvor du via et vindfang træder ind i entréen. Stueplan rummer derudover køkken, toilet, to stuer en suite samt integreret, isoleret udestue. Herfra er der udgang til en overdækket og afskærmet terrasse, som nærmest fungerer som en udvidelse af boligen, hvor I på lange sommeraftener kan sidde i læ og lade hyggen og stemningen stige, upåvirket af at duggen falder.

Første sal indeholder badeværelse med brus og to værelser. Nederst finder du fuld, lys kælder med viktualierum, værksted, to disponible rum og garage som er integreret i kælderplan.

Udenfor venter en nem, lukket og hyggelig have med stor græsplæne, gamle træer, stauder, buske, flere hyggekroge og terrasser samt redskabsskur.

Villaen sælges med overtagelse fra og med medio 2021.

Lad Wulff & Partnere vise dig denne funktionelle familiebolig, hvor dine boligdrømme kan folde sig ud i fuldt flor.

Sagsnummer
B3159MB
Ejendomstype
Villa, 1 fam.
Kontantpris
1.795.000
Ejerudgift pr. mdr.
2.162
Boligareal
115
Kælder
62
Grund
725
Garage
29
Værelser/Heraf stuer
5/3
Byggeår/ombygget
1949/
Energimærke
D
Mikael Borved Ejendomsmægler 3021 4401 mb@wulffpartnere.dk