Nørresøvej 62 · 8800 Viborg

Nørresøvej 62 · 8800 Viborg

✕ Luk

Ørnerede med skarpt søblik

Ørne har det med at placere deres rede højt, frit og utilgængeligt. Bortset fra det sidste punkt er dette kendetegn for ejendommen på Nørresøvej 62 i Viborg, hvor den interesserede liebhaver nu kan føre boligdrømmen ud i livet.

Reden ligger højt hævet ved skoven og med en imponerende panoramaudsigt over Nørresøens vande og endda kan blikket nå ud over Søndersø. Vi er på kanten af det kuperede terræn og fra en fremskudt position kan det frie udsyn og årstidernes evige skifte nydes i fulde drag.

Huset er opført i 1963, tegnet af arkitekt Riis Andersen, ombygget i 1988 og har for fem år siden fået monteret et nyt tag af listepap. Ændringerne har bl.a. medført en tilbygning i brændt tegl med egen indgang, bad, gang og opholdsstue, som fx kan bruges som eksklusiv teenager-lejlighed i huset.

Samtidig har huset mange skønne detaljer. Her er buede indgangsdøre, en hyggelig brændeovn, store vinduespartier mod søsiden og et nyere køkken i hvid eg – blot for at nævne noget af det mere fremtrædende af slagsen.

De 156 kvadratmeter boligareal er godt fordelt med entré, velværelse (læs: bad), gang, flere værelser, spisestue med udsigt og åben dagligstue i forbindelse med køkkenet. Som nævnt også en attraktiv tilbygning og en større kælder til vask, værksted, opbevaring og kreativitet.

Grunden er en naturgrund på 1.330 kvadratmeter, der er med til at understøtte husets kvaliteter og skønne beliggenhed på toppen af en bakke. Alt i alt taler vi om en ejendom i særklasse grundet den enestående udsigt, den spændende arkitektur og de byggetekniske kvaliteter, som er fremkommet til netop dette ene formål.

Velkommen til en eksklusiv ørnerede, hvor du naturligvis vil blive venligt modtaget.

Ejendomstype
Villa, 1 fam.
Boligareal
156
Kælder
50
Grund
1.267
Garage
40
Værelser/Heraf stuer
4/1
Byggeår/ombygget
1963/1988
Energimærke
D