Langvadhøj 26 · 8800 Viborg

Langvadhøj 26 · 8800 Viborg

✕ Luk
Set fra haven
✕ Luk
Alle plan (1x1)

Totalmoderniseret bolig i børnevenlige Bruunshåb

At bygge nyt hus eller at bo i et veletableret villakvarter. Det er et dilemma, som mange boligsøgende står overfor. I denne bolig behøver du slet ikke gå på kompromis, for du får en bolig i børnevenlige Bruunshåb, hvor malingen knap er tør endnu efter en totalmodernisering fra a-å ude såvel som inde. Det er det tætteste, du kommer på et nybygget hus uden at være det.

Huset ligger placeret i en naturlig lomme, der støder op mod Nørreåstien og grønne arealer i Bruunshåb, Viborgs måske smukkest beliggende forstad, der efter etableringen af den nye bydel Arnbjerg er smeltet sammen med Viborg. Her sydøst for Viborg ligger Bruunshåb i en fredelig lomme i det bakkede landskab, omgivet af smuk natur ved f.eks. sø og skov ved ’Papskoven’ og ved Nørreådalen.

Med natur, godt naboskab, ro, tryghed, skole, dagtilbud, forsamlingshus, idrætshal, aktiv borgerforening og cykelsti direkte til Viborg er komponenterne til en ideel beliggenhed for en familievenlig bolig helt på plads. Og når du dertil lægger, at kun murene i denne bolig på rolige Langvadhøj vidner om, at huset er opført i 1968, og I derfor blot skal pakke flyttekasserne og blive enige med børnene om, hvem der skal bo i de forskellige værelser – så bliver det ikke mere komfortabelt.

Huset fremstår efter en gennemmodernisering i 2019 og 2020 helt indflytningsklar, nyt og uindviet. Overalt er der gennemgående et minimalistisk, enkelt og lyst udtryk ude som inde, hvor det rene, hvide spiller sammen med de elegante, mørke nuancer. Den udvendige stilistik med hvidpudsede mure, hvide vinduer, sort eternittag og sort sokkel går igen inde med hvide vægge, inventar i køkken, bad og bryggers i sorte/mørke nuancer (fra Vordingborg Køkkenet), lyse trægulve i stuer og værelser og praktiske mørke klinker i entre og badeværelser.

Husets 164 kvm er fordelt efter en funktionel og familievenlig planløsning, hvor alle unødvendige mure og døre er fjernet for at skabe luft, lys og sammenhæng i boligen. Entréen flyder således naturligt ud i gangarealet, der fordeler til hhv. værelsesafsnittet og fællesarealerne.

I værelsesafsnittet finder du i alt fire, lyse soveværelser, det ene med eget walk-in closet, to badeværelser samt et stort bryggers med masser af skabsplads og praktisk indgang, så beskidt fod- og overtøj kan deponeres her.

Efter renoveringen er der skabt et sammenhængende, L-formet fællesareal, hvor den store stue flyder sammen med køkken og alrum på bedste, familievenlige vis. Dog ligger køkken-alrum samt viktualierum i en sektion for sig, så rumfordelingen fremtræder tydeligt, og man kan være sammen hver for sig. Alrummet har loft til kip og store vinduespartier, hvilket skaber et rum med masser af lys og forbindelse med haven.

Der er flere udgange til haven med en stor, nyanlagt fliseterrasse ved udgangspartierne og med gode solpladser døgnet rundt. Haven er ligeledes helt nyanlagt, dog er hække, træer, store buske mm. bevaret, så du ikke skal starte helt forfra, men kan sætte dit eget præg med f.eks. stauder, højbede, urtehave eller hvad dine præferencer er.

Lad Wulff & Partnere vise dig en totalmoderniseret bolig i børnevenlige Bruunshåb.

Sagsnummer
B3180MB
Ejendomstype
Villa, 1 fam.
Kontantpris
2.895.000
Ejerudgift pr. mdr.
2.665
Boligareal
164
Grund
1.283
Carport
32
Værelser/Heraf stuer
5/1
Byggeår/ombygget
1968/2019
Energimærke
D
Mikael Borved Ejendomsmægler 3021 4401 mb@wulffpartnere.dk