Kildevej 10 · 8800 Viborg

Kildevej 10 · 8800 Viborg

✕ Luk
Set fra haven
✕ Luk
Kælder

Her finder du kilden til livsnydelse døgnet rundt

Der er boliger i almindelighed, og så er der boliger, man aldrig bliver træt af at komme hjem til. Én af disse boliger er denne charmerende søvilla, attraktivt placeret direkte ved Nørresø på Kildevej i ét af Viborgs første, ældste og mest charmerende villakvarterer i en sublim symbiose af sø, park og centrum.

I denne villa er du sikret livsnydelse døgnet rundt. Du kan fra terrassen nyde solen stå op over søen om morgenen, lufte hunden, børnene eller skøjterne om hjørnet på Borgvold om eftermiddagen, spadsere til Nytorv og nyde en middag og afslutte en sommerdag med en dukkert eller kajaktur i Nørresø lige uden for havedøren. Og året rundt kan du nyde glæden ved at bo i en særlig bolig, der har den unikke kombination af charme, hygge, æstetik, kvalitet og komfort på en eftertragtet adresse i centrum direkte ved Nørresø.

Villaen er et klassisk, velbevaret og opdateret eksempel på en 1930er-villa i Bedre Byggeskik-stil. Her går dyder som kvalitet, solidt håndværk og gedigne materialer op i en vellykket helhed med enkelhed, harmoni og pittoreske detaljer som f.eks. sprossede vinduer, originale stukrosetter og fyldningsdøre. En solid murermestervilla af den type, der år efter år fastholder sin popularitet som én af de mest eftertragtede hustyper.

For enden af en lille tange og direkte ved Nørresø finder du villaen, der er nænsomt restaureret med villaens oprindelige udtryk, sjæl og æstetik in mente. Stueplan rummer lyst køkken, to stuer en suite og spisestue med skøn udsigt over Nørresø og udgang til overdækket altan. Første sal rummer to soveværelser, det ene med walk-in closet, samt et kammer, badeværelse og repos.

Villaen er ligeledes opdateret med omfangsdræn og udgravet kælder i boligkvalitet med gulvvarme, stort vaskerum, stort badeværelse og to disponible rum, hvoraf det ene egner sig perfekt som aktivitetsrum. Med andre ord, de perfekte rammer om et teenageliv. Med få indgreb kan der etableres direkte udgang til haven fra kælderplan.

Haven supplerer til fulde den charmende bolig takket være den sublime beliggenhed på søgrund med adgang til fælles, privat bådebro. Herfra kan du f.eks. stævne ud i svømmefødder, kano eller kajak, og med det etablerede kajakhus til opbevaring ved vandkanten er der ikke langt fra tanke til handling.

Haven er nem og velanlagt med flere ugenerede solterrasser, bålplads og dobbelt carport samt redskabs- og cykelskur.

Lad Wulff & Partnere vise dig denne søvilla i ét af Viborgs mest charmerende villakvarterer i en sublim symbiose af sø, park og centrum.

Sagsnummer
B3188PW
Ejendomstype
Villa, 1 fam.
Kontantpris
6.785.000
Ejerudgift pr. mdr.
4.221
Boligareal
137
Kælder
87
Grund
546
Carport
35
Værelser/heraf stuer
6/3
Byggeår/ombygget
1930/2020
Energimærke
D
Peter Wulff Valuar, ejendomsmægler 8110 1652 pw@wulffpartnere.dk