Helvegshøjen 14 · 8800 Viborg

Helvegshøjen 14 · 8800 Viborg

✕ Luk
✕ Luk
Alle plan-1x1

Bo højt hævet på Helvegshøjen

Der findes mange gode bud på eksklusive og arkitekttegnede villaer på højene i Viborg. Men denne ejendom rummer den helt rette kombination af beliggenhed, boligkvalitet og merværdi.

På toppen af Helvegshøjen ligger nummer 14, højest i det kuperede terræn og med storslået udsigt over Nørresø, Domkirken og midtbyen. Samtidig er Helle-skoven nærmeste nabo, og stisystemer fører både til skole, indkøb, fritidsaktiviteter og til søernes rekreative områder.

Allerede ved ankomsten imponeres man af den stilrene arkitektur, de skæve linjer, der er lige i øjet, og et kompromisløst materialevalg, hvor kvalitet, finesser og æstetik går op i en højere enhed med arkitekturen. Gennemgående for ejendommen er markante zinkbeklædninger, mokkafarvet murværk, store glaspartier, træpaneler og nytænkende løsninger med for eksempel integrerede terrasser på første sal.

Villaen, der er opført i 2012, byder på overdådige 270 kvm boligareal i to plan (plus en mindre kælder til opbevaring eller aktivitetsrum). En dobbelt carport udgør enden af villaen, og du kan dermed gå tørskoet ind i det store, præsentable bryggers. Dine gæster vil måske i stedet melde deres ankomst i den hall-lignende entré i midten af huset med loft til kip, glasfacade i fra gulv til loft og elegant trappe til førstesalen.

Stueplan rummer også et badeværelse med toilet, tre børneværelser og et stort, åbent rum, der kan avendes som kontor, stue eller måske opdeles til endnu et værelse. Overalt er anvendt kvalitetsmaterialer som plankegulve, gennemtænkt belysningsplan og store glaspartier.

Villaens særlige kvalitet bliver endnu tydeligere, når du bevæger dig ovenpå til det, du sikkert vil opleve som villaens kerne. Her kommer den sønære beliggenhed til sin ret, og det har bygherren udnyttet ved at tilføre overetagen et væld af glaspartier fra gulv til loft.

Du træder ind i ét stort rum, der rummer et lækkert formkøkken, diskret indlejret i rummet, og som flyder naturligt over i spisestue og dagligstue. Her er lys, lys og atter lys, takket være loft til kip, masser af vinduer og lysindfald fra flere sider. Og ikke mindst en smuk udsigt over Nørresøen og en forbundethed med midtbyens liv fra dit fredelige, private helle.

I den modsatte ende ligger forældresoveværelset med eget badeværelse og udgang til overdækket altan, hvor du kan nyde morgenkaffen og stå op til synet af solen i øst.

Villaen er smeltet sammen med udemiljøet på højen på såvel første sal og i grundplan. Og både opvokset have, terrasse i grundhøjde og et arkitekttegnet redskabshus fuldender billedet af drømme-villaen over dem alle.

Tag med Wulff & Partnere til en overdådig familievilla og bliv inspireret til at bo højt hævet på Helvegshøjen.

Sagsnummer
B3177PW
Ejendomstype
Villa, 1 fam.
Kontantpris
5.795.000
Ejerudgift pr. mdr.
4.401
Boligareal
270
Kælder
41
Grund
1.095
Garage
43
Værelser/heraf stuer
6/2
Byggeår/ombygget
1960/2012
Energimærke
B
Peter Wulff Valuar, ejendomsmægler 8110 1652 pw@wulffpartnere.dk