Brombærstien 2 · 8800 Viborg

Nyhed

Brombærstien 2 · 8800 Viborg

✕ Luk
Set fra vejen
✕ Luk
Stueplan

Bliv begejstret på Brombærstien

Drømmer du om en vedligeholdt og familievenlig base med god plads til 4 børn, og en skøn beliggenhed i attraktive Birgittelyst, er denne villa en oplagt mulighed for dig.

Boligen byder med sin tidsvarende indretning, både på en børneafdeling med 3 børneværelser samt tilhørende badeværelse med både brus og badekar, og en voksenafdeling med badeværelse, kontor/værelse og stort soveværelse med indbyggede skabe. Alt er løbende opdateret, senest med vandskuret og malet facade, renoverede badeværelser og nye gulve, så det fremstår moderne og up-to-date.

Husets hjerterum er det velindrettede køkkenalrum, der er i åben forbindelse til spiseafdelingen og den store stue. Her kan familien samles til hverdag ved spisepladsen i køkkenet, og til fest i spisestuen. Det store åbne rum sikrer, at du, mens du forbereder maden, forsat kan være nærværende med gæster og holde et øje på families yngste.

Fra spisestuen er der 2 små trin op til den hyggelige stue med brændeovn, der er som skabt til hygge i de mørke og kølige vinteraftener med en god bog og en kop varm te. Herfra er der også udgang til skønne terrasser, hvor du ugeneret kan nyde en kølig forfriskning om sommeren, mens børnene leger i haven. Haven er velindrettet med plads til både leg, snobrød og til dyrkning af dine egne grøntsager.

Birgittelyst er et attraktivt område for børnefamilier, der gerne vil bo et trygt og naturskønt sted tæt på Viborgs mange muligheder. Birgittelyst ligger tæt på Hald Ege, hvor der både er daginstitutioner og skole. Der er oplyst cykelsti hele vejen til Hald Ege, så børnene trygt kan cykle til og fra skole.

Tæt på Birgittelyst ligger Hald Sø med Skytteholmen, hvor mange viborgensere tager til om sommeren for at tage en dukkert i det klare og kølige vand.

Sagsnummer
B3174MB
Ejendomstype
Villa, 1 fam.
Kontantpris
2.495.000
Ejerudgift pr. mdr.
2.554
Boligareal
194
Grund
1.095
Carport
60
Værelser/Heraf stuer
7/2
Byggeår/ombygget
1969/1980
Energimærke
D
Mikael Borved Ejendomsmægler 3021 4401 mb@wulffpartnere.dk