Ydunsvej 4 · 8800 Viborg

Ydunsvej 4 · 8800 Viborg

✕ Luk
Luftfoto
✕ Luk
Stueplan

Nørresø og ny drømmebolig på bedding

Ydun er gudinden for og symbolet på kærlighed og evig ungdom i nordisk mytologi. Hver morgen giver hun guderne den evige ungdom og skønheds æbler, som sikrer dem evig ungdom. Denne villa er stadig en dame i sin bedste alder. Dog er det i særdeleshed placeringen direkte ved Nørresø, som sikrer den kommende beboer følelsen af vitalitet og livskraft. For der er intet så livgivende for krop og sjæl som den tætte kontakt til naturen og fornemmelsen af søens beroligende kraft.

Ydunsvej er en fredelig stikvej til Nørremøllevej i Viborgs attraktive, nordlige del, velplaceret tæt på byens bekvemmeligheder, indkøb, Nordre Skole, fritidstilbud og kulturliv inden for cykelnær rækkevidde. Samtidig kan du på denne grund nyde den eftertragtede placering direkte ved Nørresø, som både giver dig mulighed for en dukkert på varme dage og at nyde livet på søen og den skønne udsigt, der strækker sig over den.

Villaen fremstår fuldt ud funktionsdygtig og har en gennemtænkt planløsning med effektiv udnyttelse af kvadratmeterne, som med en opdatering til nutidens udtryk vil kunne leve op til manges behov. Dog er der også masser af muligheder for at ombygge huset eller opføre en helt ny bolig, lige efter jeres behov og ønsker. Villaen ligger placeret på en skrånende grund, der giver mulighed for at opføre ny bolig med spændende arkitektur og på helt op til 340 kvadratmeter. En gåtur i kvarteret kan give inspiration til eventuelle byggetanker, da der er opført flere ejendomme i både ét og to plan.

Villaen er opført i 1982 og dermed fra parcelhusets storhedstid, hvor effektiv udnyttelse af kvadratmeter og et minimum af spildplads var nogle af nøgleordene. Det er derfor imponerende at opleve, at det i denne bolig på 117 kvadratmeter er lykkedes at rumme, hvad der dækker mange familiers behov.

På klassisk vis er villaens rum placeret omkring en fordelingsgang. Du finder i første del af villaen tre gode værelser, bl.a. forældresoveværelse med walk-in closet, og badeværelse med klassiske, hvide klinker og både badekar og bruseniche. Fra entréen træder du videre ind i en stor stue med brændeovn og indgang til køkken samt bryggers. Fra både soveværelse og stue er der skøn udsigt over Nørresø og udgang til terrasse.

Terrassen ligger, grundet det skrånende terræn, hævet over haven, hvilket giver et rummeligt udsyn over haven. Dit blik vandrer helt naturligt ned mod bunden af haven, hvor Nørresøs bølgeskvulp slår mod kanten. Haven er lukket, nem og anlagt med bl.a. store rododendroner, høje træer og stor græsplæne. Der er også opført carport foran huset og haveskur.

Lad Wulff & Partnere vise dig en enestående grund med både sø og muligheden for din drømmebolig i sigte.

Sagsnummer
B3142PW
Ejendomstype
Villa, 1 fam.
Kontantpris
5.300.000
Ejerudgift pr. mdr.
4.874
Boligareal
117
Grund
1.133
Carport
15
Værelser/Heraf stuer
4/1
Byggeår/ombygget
1982/
Energimærke
D
Peter Wulff Valuar, ejendomsmægler 8110 1652 pw@wulffpartnere.dk