Nørremøllevej 107 · 8800 Viborg

Nørremøllevej 107 · 8800 Viborg

✕ Luk
Terrasse
✕ Luk
Stueplan

Vil du se en velrenoveret villa ved Nørresø?

Denne villa er skræddersyet til dig, der ikke vil gå på kompromis med hverken boligkvalitet eller beliggenhed. Villaen rummer nemlig den sjældne, men yderst attraktive og kompromisløse kombination mellem en velrenoveret, rummelig kvalitetsbolig og en både bynær og naturskøn placering for enden af Nørremøllevej, hvor by møder land. Med andre ord, en sjældent udbudt bolig.

Her finder du til den ene side byens bekvemmeligheder som bymidte, indkøb, skole, legekammerater, fritidsinteresser og kulturliv inden for cykelnær rækkevidde. Til den anden side møder du en skøn udsigt, der strækker sig fra naturområdet ved Nørremølle Enge til Granadaskoven og til bunden af Nørresø. Villaen er med sin placering for enden af Nørresø dermed det oplagte valg for dig, der ønsker at kunne trække dig tilbage i din private oase med naturens ro og storslåethed lige uden for matriklen.

Tilbagetrukket fra Nørremøllevej og for enden af en allé lignende, perlegrusbelagt indkørsel finder du den 220 kvadratmeter store villa, hvis kvalitet følger standarden for den attraktive placering. Villaen er opført i to plan i 1971 og totalrenoveret i 2007 og løbende herefter. Renoveringen omfatter blandt andet en tilbygning, der kan anvendes til liberalt erhverv eller som teenagerens lækre drømmeafdeling.

Hovedhuset er indrettet med i alt tre værelser, hvoraf de to tidligere har været opdelt i tre værelser, og to badeværelser. Læg dertil den enorme opholdsstue på førstesalen, der som et eksklusivt plus har loft til kip og udgang til terrassealtan, hvor I kan nyde udsigten og solens gang hen over Nørresø.

Forældresoveværelset finder du også på førstesalen. Udover indbygget skabsvæg er der herfra indgang til eget badeværelse og udgang til privat altanterrasse med udsigt over Nørremølle Enge.

I stueplan finder du to store værelser, lækkert badeværelse og et dejligt køkken-alrum med masser af lys fra alle sider. Her er også spisestue med glasfacader med skydedøre og mørke klinker, der matcher fliseterrassen lige udenfor, så du føler dig i ét med haven.

Villaen indeholder også stort bryggers med vaskefaciliteter og et disponibelt rum samt carport og stort depotrum. Hele herligheden omkranses af smukt anlagt og nem have med høje træer, fliseterrasser, bøgehæk og ikke mindst udsigten til søen og bl.a. Granadaskoven.

Lad Wulff & Partnere vise dig denne sønære villa, som henvender sig til dig, der ikke vil gå på kompromis med hverken boligkvalitet eller beliggenhed.

Sagsnummer
B3143PW
Ejendomstype
Villa, 1 fam.
Kontantpris
4.795.000
Ejerudgift pr. mdr.
3.340
Boligareal
220
Grund
1.328
Carport
15
Værelser/Heraf stuer
6/4
Byggeår/ombygget
1971/2007
Energimærke
C
Peter Wulff Valuar, ejendomsmægler 8110 1652 pw@wulffpartnere.dk