Keldbækvej 17, Ravnstrup · 8800 Viborg

Nyhed

Keldbækvej 17, Ravnstrup · 8800 Viborg

✕ Luk
Set fra vejen
✕ Luk
Stueplan

En perle i naturen

Ejendommen er ikke alene en perle i naturen, men også omgivet af naturperler. Beliggenheden i Ravnstrup, kun ca. 10 minutters kørsel fra Viborg, er helt i top, og dertil kommer den korte afstand til yderligere større, jyske byer. Samtidig findes der i området et stort udvalg af forskellige faciliteter, så drømmene kan opfyldes for alle, inden for en kort afstand.

Den klassiske, røde murermestervilla med flotte, hvide vinduer er en fryd for øjet for alle, men denne gang bliver du muligvis draget endnu mere af den skønneste have, tilmed med en bæk i kanten af haven. Den kuperede og smukke grund bevæger sig sirligt omkring den flotte bolig, og det hele går i ét med ro, fred og fordybelse. Her er mulighed for at trække sig tilbage på den skønne, hævede terrasse og i den grad nyde naturen.

Huset er også ideelt, hvis man vil bruge det til center, behandling og undervisning. Samtidig er der nem mulighed for at omdanne huset til separate boligenheder (fire i alt), bofællesskab og meget andet. Der er rig mulighed for at leve i skønne rammer for den sammenbragte familie, da der findes intet mindre end syv rum i boligkvalitet foruden den lyse og skønne stue.

Beliggenheden for enden af vænget i Ravnstrup er helt i top, og begge etager indeholder mange skønne kvadratmeter at boltre sig på. Underetagen er som et separat hus med egen entré, thekøkken og et stort, smukt badeværelse. Herudover er der tre rummelige værelser og et stort rum med trægulve og udgang direkte til haven. Det store rum er blevet brugt som stue, som klinik og til yoga- og tai chi-undervisning. Desuden findes værksted/tørrerum.

Garagen er i øvrigt bygget i de samme lækre materialer som selve huset og fremtræder ligeledes med mange anvendelsesmuligheder. Garagen er stor og rummelig med værksted både foroven og nedenunder. Begge er lavet, så de kan omdannes til bolig, om man ønsker det.

I stueetagen er der en dejlig entré, som fører til et rigtig hyggeligt køkken/alrum med et dejligt lysindfald og en stor stue. Her er lyse lofter og virkelig plads til at nyde de skønne omgivelser; ligegyldigt hvor du kigger ud, ser du noget skønt og grønt. Det er svært ikke at slappe af i denne stue. Ved siden af køkkenet er der to dejlige værelser og et praktisk bryggers. Det vil være oplagt at have en børneafdeling i denne side, hvor forældrene kan nyde soveværelset i den modsatte side af køkken/alrummet. På den måde er der den bedste opdeling på denne etage.

Lad Wulff & Partnere vise dig denne dejlige bolig, hvor utallige muligheder byder sig til, og hvor vi lover, at det bliver en god oplevelse.

Sagsnummer
B3152MB
Ejendomstype
Villa, 1 fam.
Kontantpris
2.900.000
Ejerudgift pr. mdr.
2.478
Boligareal
187
Kælder
109
Grund
1.311
Garage
49
Værelser/Heraf stuer
5/1
Byggeår/ombygget
1997/
Energimærke
D
Mikael Borved Ejendomsmægler 3021 4401 mb@wulffpartnere.dk