Sct. Mogens Gade 59C, 1. TH. · 8800 Viborg

Sct. Mogens Gade 59C, 1. TH. · 8800 Viborg

✕ Luk
✕ Luk
Stueplan

Historisk charme møder nutidens komfort i Daas Gård

Dagdrømmer du om at bytte hus og have ud med en lejlighed centralt beliggende i det charmerende Domkirkekvarter? Så får du nu mulighed for at realisere drømmen i denne fuldendte bylejlighed, hvor komfort og eksklusivitet går op i en højere enhed med central beliggenhed i Daas Gård i Viborgs ældste, bedst bevarede og måske også smukkeste gade. Her er bindingsværkshuse og atmosfærefyldte, brostensbelagte baggårde bevaret som en meget vigtig del af Viborgs enestående historie og bygningskultur.

Når du går gennem porten til Daas Gård, opdager du, at der bag det bevaringsværdige og nænsomt restaurerede forhus gemmer sig en nyopført ejendom fra 2008 med et stilfuldt og nutidigt arkitektonisk facadeudtryk. Her slipper du for alt arbejdet med at passe have. Men du har rige muligheder for at nyde livet udendørs i den hyggelige og velanlagte gårdhave. Og så ligger søerne og byparken Borgvold kun få minutters gang herfra.

En elevator tager dig nemt og bekvemt direkte op til førstesalen og et førsteklasses liv med højt til loftet og plads til livsnydelse. På de i alt 145 kvadratmeter er der nemlig en loftshøjde på over 2,5 meter, hvide døre, lofter og vægge, askeparketgulve og flere terrassealtaner, der sikrer, at du har sol fra syd og vest lige fra morgen til aften. Franske døre i stuerne lader lyset strømme gennem lejlighedens rum.

Planløsningen over den rummelige lejlighed sikrer rigeligt med rum til at dække de flestes behov. Her får du nemlig udover et skønt køkken-alrum i åben forbindelse med stor opholdsstue også tre gode værelser. Det ene værelse kan også benyttes som stue i stedet for som privat gemak.

Fra både opholdsstue og soveværelse er der udgang til terrassealtaner, lige som der i både soveværelse og de øvrige værelser er franske altaner. Lejligheden er med andre ord omringet af lys. Den rummer også et walk in-closet med direkte adgang fra soveværelset samt et lækkert badeværelse med bruseniche og vaskesøjle.

Til lejligheden hører privat parkeringsplads samt depotrum i kælderen.

Lad Wulff & Partnere vise dig denne fuldendte lejlighed, hvor komfort og eksklusivitet går op i en højere enhed med en central beliggenhed i Viborgs ældste og mest charmerende kvarter.

Ejendomstype
Ejerlejlighed
Boligareal
145
Værelser/Heraf stuer
4/1
Byggeår/ombygget
2008/
Energimærke
C