Skovbakkevej 91 · 8800 Viborg

Nyhed

Skovbakkevej 91 · 8800 Viborg

✕ Luk
Altan
✕ Luk
Alle plan (1x1)

Bo på bakkekammen med Nørremølle enge og toppen af Nørresø i sigte.

Stilrent, arkitekttegnet og på flere måder hævet over niveau. Denne villa er beliggende på bakkekammen i den midterste del af Skovbakkevej med udsigt til den nordlige ende af Nørresø og Nørremølle Enge. Samtidig er her tale om en bolig, hvor du får mere, end du måske forventer af et typisk parcelhus. Villaen er nemlig, udover at være tegnet af arkitekt MAA Søren Yde, både en velplejet, velindrettet og stort set vedligeholdelsesfri bolig, hvor en effektiv planløsning går op i en højere enhed med børnefamiliens krav til en funktionel bolig.

Selv om boligen er beliggende i et sandt smørhul af et familiekvarter, får du her masser af luft omkring dig. Grunden støder op mod grundejerforeningens grønne kile, så derfor får du kun én nabo til venstre for huset. Samtidig har du nærmest Nørresø og vådområdet Nørremølle Enge som en anden og naturskøn nabo. Og alligevel er du ikke længere væk fra Viborgs faciliteter, end at skole, dagtilbud, centrum, indkøb og fritidsaktiviteter ligger inden for bekvem cykel- eller gåafstand.

Boligen er et fint eksempel på, hvordan man med succes kan kombinere det rustikke med det hyggelige ved at lade f.eks. sprossede glasdøre og trægulve møde vandskurede vægge, lyse klinker og højt til loftet. Boligen bærer præg af stilrent og gennemgående materialevalg og fremstår i yderst velplejet stand, bl.a. takket være vedligeholdelsesfrie materialer og konsekvent og kærlig pleje af boligens beboere.

Boligens rum fordeler sig efter en klassisk, effektiv og familievenlig planløsning. Her får du tre gode børneværelser og forældresoveværelse med eget badeværelse og walk in-closet. Derudover er der endnu et badeværelse og et stort bryggers med masser af skabsplads og vaskefaciliteter.

Husets kerne er centreret omkring køkken og stuerne, hvorfra der er udsigt til sø og eng. Her får du et stort, lyst køkken med bl.a. kogeø, utallige skuffer og skabe og granitbordplade, der giver dig de bedste faciliteter til at udfolde dine kulinariske evner, samtidig med at du kan fortabe dig i den skønne udsigt til sø og eng gennem køkkenvinduerne.

En halvmur skaber forbindelse til spisestuen, men du er alligevel sikret at kunne nyde middagen uden frit udsyn til potter og pander. Nyd hellere udsigten til en hyggelig middag eller området ved Nørresø gennem de store glaspartier i hele hjørnegavlen af spisestuen. Der er også indgang til en rummelig, hyggelig opholdsstue.

Fra både køkken og spisestue er der udgang til stor, sydvestvendt solterrasse, hævet over niveau, samt svalegang omkring hele huset. En del af terrassen er overdækket. Boligen rummer også carport og to gode depot-/redskabsrum og omkranses af en lukket og nem have.

Lad Wulff & Partnere vise dig en velplejet, velindrettet og stort set vedligeholdelsesfri bolig med udsigt til sø og eng.

Sagsnummer
B3141PW
Ejendomstype
Villa, 1 fam.
Kontantpris
3.865.000
Ejerudgift pr. mdr.
3.336
Boligareal
175
Grund
1.129
Carport
24
Værelser/Heraf stuer
5/1
Byggeår/ombygget
2003/
Energimærke
C
Peter Wulff Valuar, ejendomsmægler 8110 1652 pw@wulffpartnere.dk