Silden 16, Lynderup · 8832 Skals

Silden 16, Lynderup · 8832 Skals

✕ Luk
Set fra haven
✕ Luk
Stueplan

Skal fjorden og golfbanen være dine nye naboer?

Fredeligt placeret for enden af stille grusvej ligger denne yderst rummelige og skønne sommerhussild og soler sig. Sommerhuset er smukt beliggende i et nyere, fredeligt og naturrigt sommerhusområde ved Lynderup Strand med udsigt over Hjarbæk Fjord, som er en gren af Limfjorden. Lad dig ikke narre af vejnavnet, for der er ingen risiko for, at I kommer til at føle jer som sild i tønde. Grundenes størrelse sikrer nemlig god og ugeneret afstand mellem husene.

Selv om du kun er 10 kilometer nord for Viborg, får du her de bedst tænkelige muligheder for at komme ned i et bekvemt gear, langt fra hverdagens trummerum. For med beliggenheden lige ved Hjarbæk Fjord er du helt tæt på at kunne mærke blæsten gå frisk over Limfjordens vande, tæt på en dukkert i fjorden, hvor badevandet er klassificeret som godt, eller tæt på en vandretur i det kuperede terræn med bakker og skrænter skabt af istidens smeltevand.

Er du bidt af en gal golfbold, er grundens placering med Hjarbæk Fjord Golfcenters 27 hullers golfbane som nærmeste nabo blot endnu et plus ved denne ejendom. Det er et velbeliggende, veldrevet og velbesøgt golfcenter med bl.a. à la carte-restaurant, så du på gåben hurtigt og bekvemt kan nyde en god middag. De gode argumenter ved denne ejendom fortsætter blot, når du nærmer dig det klassiske, petroleumsblå træhus. Om aftenen kan du på lune sommeraftener sidde udenfor på den overdækkede terrasse og fornemme solen og aftenfreden sænke sig som en dyne over fjorden. Eller på de kolde eftermiddage efter en frisk gåtur ved vandet kan du lune dig foran brændeovnen, i saunaen eller spaen.Huset er opført i 1998 og fremstår velholdt med lyse trægulve, loft til kip og store glaspartier og er velindrettet med fire soveværelser og hems. Her er plads til 12 overnattende gæster, for eksempel i køjerummet, hvor husets yngste gæster sikkert vil nyde at lege lejrskole. Med hele to badeværelser undgår du den værste kø ved toilettet.

Husets centrum er det store alrum med køkken, spiseafdeling og åben forbindelse til stuen. Fra køkkenet er der udgang til overdækket terrasseparti, samt fliseterrasse og den nemme have, der primært er udlagt med græs, træer og buske og har dermed et minimum af vedligehold. Sommerhuset sælges fuldt møbleret og med service.

Lad Wulff & Partnere vise dig dette rummelige sommerhus og få fjorden og golfbanen som nabo.

Ejendomstype
Fritidshus
Boligareal
88
Grund
1.400
Værelser/Heraf stuer
5/1
Byggeår/ombygget
1998/