Krudthusvej 2 · 8800 Viborg

Nyhed

Krudthusvej 2 · 8800 Viborg

✕ Luk
Set fra haven
✕ Luk
Stueplan

Kom i kridthuset på Krudthusvej

Tæt på centrum, tæt ved søen, tæt på Borgvold. Med denne bolig på Krudthusvej er du nu endnu tættere på at kunne komme i dit livs boligmæssige kridthus. Her får du nemlig muligheden for at erhverve dig en særdeles rummelig bolig i anden række, og med privat adgang til Nørresø i det attraktive Søkvarter.

Der hviler en særlig stemning over dette særlige område, som uden tvivl vækker følelsen af at være i kridthuset hos boligguderne. For kvarteret udmærker sig ved sin attraktive og både by og sønære beliggenhed med et væld af smukke, velvedligeholdte ejendomme i ét af Viborgs ældre og præsentable boligområder i gåafstand til bl.a. centrum, indkøb, Borgvold, Nordre Skole og daginstitutioner.

Fem soveværelser, to badeværelser, udsigt over Nørresø og privat jolleplads er blot nogle af de kvaliteter, der effektivt fordeler sig over de 178 kvadratmeter i denne toplans vinkelvilla. Villaen er opført i 1979 og er dermed fra en tid, hvor funktionalitet, gennemtænkt planløsning og effektiv anvendelse af kvadratmeterne med minimal spildplads kan fremhæves som nogle af komponenterne til denne vellykkede og optimale familiebolig.

Dette er nemlig en 70er villa i bedste og mest velbevarede stil. Her er værnet om de tidstypiske og rustikke elementer som synlige loftsbjælker, klinkegulve og store glaspartier, der sikrer dig en bolig med skønne lysindfald. Og er den eksisterende overdådighed af kvadratmeter ikke nok, rummer boligen mulighed for udvidelse, f.eks. af førstesalen, der bringer ekstra skøn søudsigt.

Boligens stueplan rummer bl.a. to værelser, badeværelse og køkken/alrum med udgang til terrasse med udsigt til Nørresø og til grillaftener, familiehygge eller til at dyrke den indre gartner. På førstesalen venter de mere private gemakker med tre værelser og endnu et badeværelse samt stor opholdsstue med brændeovn og udgang til altan med udsigt til Nørresø og Borgvold.

Der er integreret redskabsrum samt carport, hvorfra der er indgang til bryggers, så du kan stige ud af bilen og gå tørskoet ind. Nemmere bliver det ikke. Huset er omkranset af en skøn og lukket have. På den anden side af havelågen venter masser af skønne oplevelser som f.eks. sejlads, kajakroning eller stand up paddle vandsport.

Lad Wulff & Partnere vise dig denne rummelige bolig i dette attraktive Søkvarter.

Sagsnummer
B3130MB
Ejendomstype
Villa, 1 fam.
Kontantpris
3.459.000
Ejerudgift pr. mdr.
3.686
Boligareal
178
Grund
700
Carport
32
Værelser/Heraf stuer
7/2
Byggeår/ombygget
1979/
Energimærke
D
Peter Wulff Valuar, ejendomsmægler 8110 1652 pw@wulffpartnere.dk