Kong Knuds Vej 4, Thorning · 8620 Kjellerup

Nyhed

Kong Knuds Vej 4, Thorning · 8620 Kjellerup

✕ Luk
Set fra vejen
✕ Luk
Stueplan

Bo som en konge i Thorning

I det bakkede landskab midt mellem Viborg og Silkeborg finder du i Thornings rolige kongekvarter denne bolig, hvor du som en anden adelig godt kan forberede dig på et hjem med mere, end du måske forventer ud fra de tørre facts. Lad dig ikke snyde af de kolde nøgletal, for du vil f.eks. opleve en overraskende rummelighed og en gennemført opdateret familiebolig.

Thorning er en lille by med en stor historie, for gennem Thorning løber de byhistoriske aner stadig som en åre som såvel et stop på Hærvejen og som centrum for Blicher egnen med Blicheregnens Museum. Det var nemlig i Thorning, at den danske forfatter Steen Steensen Blicher i en årrække i 1800-tallet slog sine midtjyske folder som præst ved Thorning Kirke, og hvor han forevigede livet på den midtjyske hede i sin omfattende litterære produktion.

I dag er Thorning en velfungerende by med lidt over 1000 indbyggere og bl.a. folkeskole med to spor til 9.kl., daginstitutioner, vandrehjem, lægehus og indkøbsmuligheder. Med andre ord – et trygt og familievenligt lokalsamfund.

Boligen gennemgik i 2012 en opdatering og fremstår i dag som en gennemført og funktionel familiebolig med lækre detaljer som akustiklofter, stor udestue i boligkvalitet, 80 kvadratmeter fuldmuret garage med el-port og en energimæssig opdatering med gasfyr fra 2016.

De gennemgående materialevalg har sikret et lyst og ensartet udtryk i hele boligen. Læg dertil, at boligen er opført ud fra en funktionel planløsning med plads til såvel alenetid og uforstyrrethed i de private gemakker som til fællesskab og familiehof i hjertet af boligen, så har du i denne bolig opskriften på en særdeles rummelig og vellykket familiebolig.

Takket være den effektive planløsning er det lykkedes at skabe ikke mindre end bl.a. fire værelser; det ene er forældresoveværelse med stort indbygget klædeskab og privat adgang til det ene af i alt to badeværelser. I hjertet af boligen finder du et skønt køkken/alrum med flydende overgange til spisestue og opholdsstue. Det lyse køkken er i en niche for sig og har spiseplads, hvorfra du kan sidde og trone og nyde livet i midten af din boliglykke. Huset rummer også stort bryggers med vaskefaciliteter.

Fra stuen er der adgang til 32 kvadratmeter udestue i boligkvalitet, som også kan anvendes som aktivitetsrum eller festlokale. Herfra er der udgang til en nem og lukket have med bl.a. flisebelagt terrasse, frugttræer, drivhus, pavillon og stor græsplæne.

Lad Wulff & Partnere vise dig denne vellykkede familiebolig, hvor du får langt mere, end du forventer.

Sagsnummer
B3001MB
Ejendomstype
Villa, 1 fam.
Kontantpris
1.795.000
Ejerudgift pr. mdr.
2.054
Boligareal
151
Grund
1.085
Garage
80
Værelser/Heraf stuer
5/1
Byggeår/ombygget
1999/
Energimærke
C
Mikael Borved Ejendomsmægler 3021 4401 mb@wulffpartnere.dk