Syrenvænget 5, Hald Ege · 8800 Viborg

Nyhed

Syrenvænget 5, Hald Ege · 8800 Viborg

✕ Luk
Set fra vejen

Byg dit drømmehjem i hyggelige Hald Ege

Drømmer du om at skabe dit splinternye drømmehjem fra første streg, men uden at gå på kompromis med fordelene og charmen ved de ældre og veletablerede villakvarterer? Og ønsker du at slå dig ned i et roligt, familievenligt og hyggeligt lokalsamfund beliggende i en naturskøn smørklat omkranset af skov? Så får du her en unik mulighed for at tage spadestikkene til dit kommende hjem i det eftertragtede Hald Ege.

I den gamle del af Hald Ege finder du på Syrenvænget denne ejendom opført i 1951, som sælges med henblik på nedrivning. Grunden på 695 kvm omkranses af lukket have i et attraktivt og familievenligt boligkvarter, der giver din familie de bedste forudsætninger for jeres nye tilværelse i helt nye rammer.

Hald Ege er et trygt lokalsamfund med 1400 indbyggere beliggende kun et par kilometer uden for Viborgs bygrænse. Med den oplyste cykelsti hele vejen opdager du næsten ikke, at du bevæger dig uden for Viborg. Du opdager dog hurtigt, at Hald Ege er et unikt sted, hvor værdier som natur, familieliv, ro og fællesskab er altid tilstedeværende. Selv hovedfærdselsåren gennem byen er med indsnævringer og vejbump med til at fastholde Hald Ege som et trygt og roligt sted, hvor livet ikke skal ’halses afsted.’

Det rolige tempo går derimod ikke igen, når man kigger på de muligheder og det engagement, som byen byder på. Hald Ege er omkranset af store skovarealer, bl.a. Viborg Hedeplantage, med mulighed for skønne ture året rundt til fods, på cykel eller til hest. Alhedestien løber gennem Hald Egeskoven og bringer dig til den jyske hede, lige som de bugtede arealer ved Dollerup hurtigt kan indtages, og en dukkert i Hald Sø er ’lige om hjørnet’.

Hald Ege byder trods sin beskedne størrelse på såvel folkeskole med over 550 elever, flere daginstitutioner, fri- og efterskole samt fritidsklub, idrætshal og kirke. Byen udmærker sig desuden ved at have et særdeles aktivt og engageret lokalliv, hvor især det kulturelle er samlingspunktet. Du finder både grundejerforening, ølbryggerlaug, det socialøkonomiske tiltag Hald Ege Miniregnskov, lokalhistorisk museum, lokalblad og forsamlingshuset Egekværnen, hvor Hald Ege Kulturforening med 900 medlemmer arrangerer bl.a. fællesspisning, koncerter, foredrag og udstillinger.

Lad Wulff & Partnere vise dig denne unikke grund i et attraktivt og familievenligt boligkvarter, der giver din familie de bedste forudsætninger for jeres nye tilværelse i hyggelige og naturskønne Hald Ege.

Sagsnummer
B3117MB
Ejendomstype
Villa, 1 fam.
Kontantpris
1.245.000
Ejerudgift pr. mdr.
1.894
Boligareal
68
Kælder
68
Grund
695
Garage
34
Værelser/Heraf stuer
3/1
Byggeår/ombygget
1951/
Energimærke
F
Mikael Borved Ejendomsmægler 3021 4401 mb@wulffpartnere.dk