Komponisthøjen 8, Klejtrup · 9500 Hobro

Nyhed

Komponisthøjen 8, Klejtrup · 9500 Hobro

✕ Luk
Set fra vejen
✕ Luk
Alle plan (1x1)

Velkomponeret udsigtsvilla i harmoni med naturen

Panoramaudsigt over sø og åbne vidder, stilren komfort og suveræne kvadratmeter. Det er en treklang af kvaliteter, der gør denne komplette bolig til det oplagte hjem for dig, der drømmer om at leve i takt og pagt med såvel naturen som den moderne families behov.

På et højtliggende hjørne på Komponisthøjen i Klejtrups nyere, børnevenlige musikkvarter finder du denne udsigtsvilla, der er komponeret til at kunne blive højdepunktet i din families boligdrømme. Med panoramaudsigt over Klejtrup Sø og de åbne vidder kan du nærmest opleve Vivaldi’s De fire Årstider udspille sig lige udenfor.

Skole, dagtilbud, musikefterskole, legepark, friluftsbad, fritidsaktiviteter, seværdigheden Verdenskortet og meget mere ligger lige om hjørnet. Suppleret med kort afstand til indkøb lokalt, Viborg samt motorvej mod Aalborg, Randers og Aarhus er dette den oplagte bolig for familien, der ønsker at leve i et naturskønt, aktivt lokalmiljø med alle det moderne og dynamiske samfunds faciliteter og muligheder inden for komfortabel rækkevidde.

Følelsen af at være forbundet med naturen og det omgivende lokalsamfund fortsætter, når du træder indenfor i den velplacerede og velkomponerede bolig. Her bliver du mødt med æstetisk stringens, høj kvalitet i materialevalg og en overdådighed af kvadratmeter, der ligger fordelt ud fra en gennemtænkt og familievenlig planløsning.

Familiebolig har uden tvivl været temaet, da de 239 kvadratmeter blev opført i 2009. Boligen rummer i alt fire børneværelser med badeværelse og en separat forældreafdeling med eget badeværelse og walk in-closet. Der er dermed rigelig med husrum til at tilgodese storfamiliens behov for privatliv. Det store køkken-alrum fungerer upåklageligt som boligens fælles hjerterum, hvor hele familien kan samles, f.eks. ved den store køkkenø, hvor børnene kan spille spil, og mor nyde et glas vin, mens far laver mad.

I den tilstødende stue er der hygge og endnu mere nærvær på dagsordenen. Der er også rig mulighed for at nyde den tætte kontakt til naturen, da store glaspartier i spiseafdelingen sikrer panoramvue over de åbne vidder, Klejtrup Sø, Klejtrup Kirke og byens tage og dermed yder den unikke placering og udsigt behørig respekt.

Boligen rummer bl.a. også viktualierum, bryggers, stor dobbelt garage og isoleret depot

Ejendommen og den velplejede have ligger højt på grunden, der ikke afgrænser sig fra den omkransende natur, men flyder harmonisk fra kultiveret have over i den fri natur.

Kontakt Wulff & Partnere for en fremvisning af denne velkomponerede udsigtsvilla.

Oplev livet i Klejtrup i denne video:

http://www.klejtrup-by.dk/klejtrup-film.html

Sagsnummer
B3112PW
Ejendomstype
Villa, 1 fam.
Kontantpris
3.175.000
Ejerudgift pr. mdr.
2.837
Boligareal
239
Grund
1.259
Garage
78
Værelser/Heraf stuer
7/2
Byggeår/ombygget
2009/
Energimærke
A2010
Peter Wulff Valuar, ejendomsmægler 8110 1652 pw@wulffpartnere.dk