Liseborg Toft 44 · 8800 Viborg

Liseborg Toft 44 · 8800 Viborg

✕ Luk
Set fra haven
✕ Luk
Alle plan (1x1)

Lys fremtid og livsnydelse venter dig i Liseborg

På Liseborg Toft 44 går hele familien en lys og bekvem hverdag med utallige muligheder for livsnydelse i møde. Boligen fremstår såvel helt indflytningsklar som arkitektonisk interessant. Store vinduespartier overalt lader lyset fylde alle rum og giver en følelse af forbundethed med naturen. Og netop naturens indtræden i ejendommen og de skønne velholdte udenomsarealer, giver den kommende familie en følelse af ro, kvalitetstid og velvære.

I Liseborg vokser børn op side om side med hinanden og naturen. Og når de som flyvefærdige fugle forlader familiekvarteret og de trygge rammer i det sydvestlige Viborg, bliver det sikkert med mindelserne om en barndom med legekammerater, gynger i æbletræer og naturen lige uden for bøgehækken – og det aktive fritidsliv og det pulserende ungdomsliv i Viborgs centrum kun en spurt på cyklen væk.

Inde såvel som ude kan du nyde en yderst velvedligeholdt bolig med alle de bekvemmeligheder og funktionaliteter, som gør livet lettere for selv den større familie. Elementer som parketgulve, hvide, vandskurede vægge og gennemgående kvalitetsmaterialer overalt i boligen skaber et sammenhængende udtryk, hvor det rustikke giver kant til de enkle, lige linjer.

Boligen rummer bl.a. hele fem værelser og to badeværelser fordelt efter en gennemtænkt planløsning, som inviterer til såvel det tilbagetrukne liv i den separate værelsesfløj som til samling og hygge med hele familien i det store fællesrum med stue og køkken-alrum.

Det rummelige køkken byder på de optimale faciliteter til at kokkerere til den store familie, samtidig med at du kan være en del af livet i stuen. Stuen rummer også en lille niche, hvor du f.eks. kan fordybe dig med en bog. Det er også i stuen, du, takket være de store glaspartier, oplever den mest optimale følelse af, at haven nærmest trækkes ind i sofarækkerne.

Ude venter nemlig en skøn, bøgeomkranset have, der ikke blot inviterer til afslapning på træterrassen og i private hyggekroge. Du får også mulighed for at stikke dine grønne fingre i den Liseborgske muld og dyrke en selvforsynerdrøm. Haven er anlagt med frugttræer, adskillige store højbede til køkkenhave samt drivhus og redskabsskur til alle haveremedierne.

Boligen byder også på funktionelt bryggers, integreret værksted og carport med plads til både et par biler, alle familiens cykler, barnevogn og vasketøj – og måske en lille sommerfest.

Lad Wulff & Partnere vise dig denne optimale storfamiliebolig, som rummer rige muligheder for en lys fremtid med optimal livsnydelse.


Ejendomstype
Villa, 1 fam.
Boligareal
202
Grund
919
Carport
44
Værelser/heraf stuer
6/1
Byggeår
2006
Energimærke
C