Møgelvang 18 · 8800 Viborg

Møgelvang 18 · 8800 Viborg

✕ Luk
Set fra vejen
✕ Luk
Stueplan

Mulighedernes mekka på Møgelvang

Du kan godt begynde at pakke de store forventninger til en gennemført og komfortabel bolig ned i flyttekasserne sammen med dine ejendele. For denne bolig står helt klar til såvel indflytning som til at indfri drømmen om et moderne hjem i mulighedernes mekka.

Møgelvang er et nyetableret, børnevenligt boligområde beliggende som Viborgs vestligste grænse mod den jyske hede. Du er tæt på naturskønne områder som Liseborg Plantage og Hald Sø, og samtidig er der kort afstand til daginstitutioner, skole og idrætsfaciliteter samt indkøb i Viborg Storcenter.

Bag Møgelvang står en handlekraftig grundejerforening, der arbejder aktivt for at bevare Møgelvang som et grønt boligområde i harmoni med den omkransende natur.

Ejendommen ligger tilbagetrukket og privat, hævet et niveau på den 997 kvm store grund med kig til skov og højt til loftet, både i bogstaveligste forstand, men også når det kommer til kvalitet og stringens i materialevalg. De 288 gennemtænkte kvadratmeter er opført i 2014 af en bygherre, der må have haft temaet ’halvtreds nuancer af tidssvarende farver, lysindfald og bekvemmelighed’ som den røde tråd. Ude som inde går de tidssvarende nuancer og de lige linjer igen, og det bliver aldrig kedeligt. Spændende vinduespartier og en gennemført belysningsplan sørger for, at boligen emmer af lys. Og en knivskarp balance mellem det minimalistiske og det rustikke skaber kontrast og kant.

Når du træder ind i boligen, møder du den første fløj med to værelser og badeværelse samt bryggers med vaskefaciliteter, masser af skabsplads og direkte adgang til garagen. I den anden værelsesfløj er der yderligere to værelser, det ene med walk in-closet, badeværelse med dobbeltbruser og en niche, som f.eks. kan anvendes som kontorplads.

Værelsesfløjene samles i det store køkken-alrum med plads til såvel kulinariske udfoldelser som familiehygge. Herfra er der direkte forbindelse til husets stue, hvor du både kan slappe af, hygge dig med familien og nyde kigget til skoven gennem de store vinduer.

Boligen suppleres af stor, isoleret garage med elport og adgang til depot/værksted. Garagen kan derfor også fungere som aktivitetsrum, biograf, gildesal m.m.

På den overdækkede terrasse kan du nyde udsigten til den nemme have og den vilde natur, der venter lige uden for havelågen.

Ejendomstype
Villa, 1 fam.
Boligareal
205
Grund
997
Garage
58
Carport
21
Værelser/Heraf stuer
5/1
Byggeår/ombygget
2014/
Energimærke
A2010