Brombærstien 3, Birgittelyst · 8800 Viborg

Nyhed

Brombærstien 3, Birgittelyst · 8800 Viborg

✕ Luk
Set fra vejen
✕ Luk
Alle plan (1x1)

Et mekka af muligheder

Brombærstien nummer 3 er en sand klassiker fra de glade 70´ere. Der vil være tale om det, som vi – i fagsprog – kalder et trygt køb, da villaen er vedligeholdt og passet. Dette gør sig gældende både ude og inde. Villaen er derfor indbydende, men den er også klar til forandringer. Med andre ord kan man skabe lige det, man ønsker med denne bolig.

Fra entreen finder du ikke mindre end fire fine værelser, som kan indrettes til den lidt større familie, men værelserne kan eventuelt også slås sammen, hvis man ønsker dette.

På badeværelset ses smukke og tidssvarende, lyseblå klinker fra 70’erne, som giver den perfekte retro-stemning – lige som mange unge ønsker i dag. Køkkenet har en god størrelse og der er direkte adgang til stuen, som er et virkelig skønt rum. Gulvet er belagt med et smukt, lyst trægulv og der er en rigtig hyggelig, indbygget brændeovn. Vinkelstuen indbyder i den grad til kvalitetstid for familien og man kan fornemme alle de dejlige timer, der er tilbragt i denne stue. Der er det flotteste vue over haven, så alt fremstår grønt og indbydende.

Af praktisk karakter kan nævnes et rummeligt bryggers og en dejlig carport med redskabsrum.

Udenfor finder du en smuk og vedligeholdt have – skønne kvadratmeter, hvor familien kan nyde livet og hinanden. Haven er syd/vestvendt, så solen er tilgængelig hele dagen, hvilket blot giver endnu mere lyst til at være i det grønne. Der er små grønne oaser over alt.

Birgittelyst er et attraktivt område for børnefamilier, der gerne vil bo et trygt og naturskønt sted tæt på Viborgs mange muligheder. Du er tæt på Hald Ege, hvor der både er daginstitutioner og skole, men også tæt på Skytteholmen, hvor mange viborgensere tager til om sommeren, når der kræves en kølig dukkert eller en afstikker fra hverdagens stress og jag.

Kontakt Wulff og Partnere for en fremvisning allerede i dag, så du ikke går glip af muligheden for at kombinere god beliggenhed med en autentisk bolig.

Sagsnummer
B3087MB
Ejendomstype
Villa, 1 fam.
Kontantpris
1.495.000
Ejerudgift pr. mdr.
2.288
Boligareal
137
Grund
957
Carport
20
Værelser/Heraf stuer
5/1
Byggeår/ombygget
1972/
Energimærke
D
Mikael Borved Ejendomsmægler 3021 4401 mb@wulffpartnere.dk