Videbechs Alle 6, Hald Ege · 8800 Viborg

Nyhed

Videbechs Alle 6, Hald Ege · 8800 Viborg

✕ Luk
Set fra vejen
✕ Luk
Alle plan (1x1)

Historisk herlighed

Alle kender de røde træhuse i Hald Ege og den charme, varme og historik har blandt andet gjort området til et attraktivt, og eftertragtet, område. Her bor nemlig de mennesker, som værner om det unikke i boligindretning og som har et ønske om at bo i ét med naturen – kun omgivet af god karma. Når man kører ned ad Videbechs Allé står alle bekymringer af og du ankommer til denne dejlige bolig, som egentlig er en rækkevilla, men den fornemmelse har du slet ikke. Huset er nemlig placeret strategisk på grunden, så man ikke opdager sammenhængen.

Det fine hus kan entreres fra hovedindgangen, hvor en fordelingsgang fører til stueetagens dejlige soveværelse med walk-in closet og dertilhørende badeværelse, men husets centrale rum er det flotte køkken-alrum, hvor der er direkte adgang til stuen. Huset er alle steder holdt i hvide, tidløse materialer, så indtrykket er nærmest let og filosofisk, når man bevæger sig rundt i dette indbydende hjem. Man fornemmer straks at det forpligter at købe en af de røde boliger i Hald Ege.

Stuen er stor, lys og skøn. Med den rummelighed kan man indrette præcist, som man lyster – måske med et stort piano i hjørnet, så man kan dyrke sine interesser og skabe den helt rette stemning i rummet. Alle steder falder det bedste lys ind fra vinduerne og charmen er ikke til at tage fejl af.

I stueetagen finder du desuden endnu et værelse, det praktiske bryggers – som naturligvis også har sin egen indgang og endnu et badeværelse. Selvom denne etage sagtens kunne udgøre det perfekte hus, er der tilmed en rigtig dejlig kælder med tre gode rum. I dag er huset indrettet med teenagere i kælderen, men dette kunne lige så vel anvendes til vinkælder, hobbyrum eller efter dine kreative ønsker

Beliggenheden i det eftertragtede Hald Ege, de mange værelser og muligheder i det yderst smukke hus, betyder at mange familier vil kunne skabe den helt rette lykkefølelse i disse rammer. I haven, og i gårdhavemiljøet – som også har en fin kvadratisk størrelse, kan der skabes hygge og mange timer kan gå med at opholde sig herude.

Kontakt Wulff & Partnere hvis du heller ikke kan vente med at se denne charmerende bolig…

Sagsnummer
B3080MB
Ejendomstype
Villa, 1 fam., Rækkehus
Kontantpris
2.875.000
Ejerudgift pr. mdr.
2.190
Boligareal
170
Kælder
50
Grund
343
Carport
18
Værelser/Heraf stuer
4/1
Byggeår/ombygget
1917/2010
Energimærke
A2010
Mikael Borved Ejendomsmægler 3021 4401 mb@wulffpartnere.dk