Kraghøjen 4 · 8800 Viborg

Nyhed

Kraghøjen 4 · 8800 Viborg

✕ Luk
Set fra haven
✕ Luk
Alle plan (1x1)

Nyd synet

Ofte siges det at tale er sølv, men tavshed er guld. Her på Kraghøjen taler husets billeder for sig selv, så vores beskrivelse er næsten undværlig. Men vi kan alligevel ikke lade være med at fremhæve nogle af alle de skønne detaljer. Allerede når du kører langs Nørresøvej for at nå Kraghøjen er du i det ypperste af Viborg. At boligen ligger tilbagetrukket op ad den hyggelige vej, gør kun det hele endnu mere charmerende.

Indkørslen åbner op for en flot, bolig med masser af detaljer og som er helt og aldeles gennemført. Når du har parkeret bilen i en af de to carporte – eller du har kørt bilen i den overdækkede garage, så kan du indtage de mange kvadratmeter af overskud og skøn indretning.

Ved hovedindgangen kommer du ind i en smuk hall. På højre side finder du køkken, spisestue og selve stuen og på venstre side er der både kontor og soveværelse. I stueetagen finder du desuden bryggers og depotrum, som du har adgang til via garagen, så hver gang du har været rundt om søen eller i skovene i nærheden, kan du stille støvlerne her.

Køkkenet er toptunet med lækkert hvidt interiør, stort kølefryseskab og alt hvad hjertet begærer, men topmålet er vist den smukke murstensvæg hvori der er indbygget en flot brændeovn som kan ses fra begge sider. Spisestuen er åben med smukt sildebensparket og dernæst adgang til dagligstuen. I hele dette område kan man nyde den fantastiske udsigt over søen og Viborg. Alt er åbent og lyst – og indbydende i den helt høje ende af skalaen. Det flow, der optræder fra køkken til dagligstue, lægger op til at nyde livet fra førsteklasse. Her føler man sig virkelig hjemme. Den direkte adgang til en skøn træterrasse lige uden for stuen hvor alle de skønne soltimer og aftener skal nydes, sætter blot prikken over iet i denne toptrimmede bolig.

På førstesalen er den højre side oplagt forældreside, da her både er walk-in-closet, og direkte adgang til stort badeværelse med spa. Alt er igen indrettet tidløst og i flotte materialer. Der er desuden to store og gode værelser, som har sit eget badeværelse. Toppen af toppen er den direkte udgang til den skønne træterrasse som også hylder den mageløse udsigt. Hele denne afdeling er indrettet så alle behov kan opfyldes. Skulle man alligevel have lyst til at slag bordtennis eller anden fysisk aktivitet, er der en stor multisal i kælderen.

Haven og grunden omkring den smukke, hvide bolig er af god kvadratisk størrelse og lægger op til at nyde livet såvel inde som ude.

Gå ikke glip af denne fantastiske bolig i topklassen af udsigter over Viborg, bestil derfor et møde med Wulff & Partnere allerede i dag, vi garanterer at du ikke bliver skuffet.

Sagsnummer
B3049PW
Ejendomstype
Villa, 1 fam.
Kontantpris
5.995.000
Ejerudgift pr. mdr.
4.619
Boligareal
294
Kælder
60
Grund
985
Garage
38
Værelser/Heraf stuer
6/1
Byggeår/ombygget
1961/2009
Energimærke
C
Peter Wulff Valuar, ejendomsmægler 8110 1652 pw@wulffpartnere.dk