Kløverstien 36, Birgittelyst · 8800 Viborg

Nyhed

Kløverstien 36, Birgittelyst · 8800 Viborg

✕ Luk
Set fra vejen
✕ Luk
Alle plan (1x1)

Velkommen til Vedsø

Kredser dine tanker om et afslappet farmerliv, tæt på naturen og dyrene? Her direkte ved Vedsø og med grønne omgivelser, får du det hele og kommer ned i gear. For at finde denne fabelagtige beliggenhed og denne vidunderlige bolig, skal du kun cirka 10 kilometer uden for Viborg – nærmere betegnet Kløverstien i Birgittelyst. Her vil idyllen ingen ende tage og du kan flytte ind i boligen med det samme og få overskud serveret på et sølvfad i de flotte rammer.

Boligen – eller landstedet kunne man også kalde det – emmer nemlig af overskud og gode tanker. I 2015 gennemgik huset en modernisering og i den forbindelse installerede man energi- og miljørigtigt med jordvarme og solceller.

Alt er harmonisk i denne bolig. Du entrerer via den flotte, åbne hall og med det samme er du hengivet til følelsen af at her er alt i god standard. Der er kræset om detaljerne og den gode følelsen opfyldes til fulde. Her skal livet leves til fulde både ude og inde. Fra entreen når du det dejlige køkken/alrum, hvor der også er en karnap med skøn spiseplads. Køkkenet er lyst og moderne og i særdeleshed yderst indbydende.

Den storslåede indretning fortsætter i den store jagtstue, hvor der er plads til middagsselskaber i høj kaliber. Omkring det lange bord, kan dagens naturoplevelser fordøjes – alt imens man føler sig så privilegeret over at bo i denne skønne villa. I stueetagen finder du desuden endnu en dejlig stue – også her er der skønt lysindfald, og lofterne er med fritlagte bjælker i et smukt og særegent mønster. Fra flere af disse rum kan man se den skønne sø og i det hele taget er området så uforstyrret med smuk natur alle vegne.

I stueetagen finder du desuden to flotte badeværelser – det ene er stort og med flere fine detaljer. Der er ligeledes en mere praktisk indgang til bryggerset. Her er plads til støvlerne og overtøjet efter en tur på arealerne omkring ejendommen.

På overetagen bliver du heller ikke snydt for de fritliggende bjælker og fint lysindfald fra vinduerne. Det ene værelse har en stor lækker terrasse med en dejlig udsigt og trappe ned til gårdspladsen. Nuværende ejer har lavet dette værelse om til et skønt kontor og det andet til et gæsteværelse, men denne etage kan i den grad bruges til børn og teenagere, hvor de således vil have en skøn selvstændig afdeling. Der er naturligvis også toilet på førstesalen.

Selvom standarden er høj indenfor, bliver man også overvældet, når man bevæger sig rundt på den 5,2 hektar store grund direkte til søen og med egen bådebro. Der er findes også både anneks med depot og værksted samt kølerum, hjortefarm (som kan overtages, alternativt nedlægges), maskinhuse, dobbelt carport og meget mere til det driftige naturmenneske, men grunden kan indrettes præcist som man ønsker det.

Book dit møde i dag med Wulff & Partnere, så du kan se dette fantastiske hus og dens unikke beliggenhed.

Sagsnummer
B3069PW
Ejendomstype
Fritidslandbrug
Kontantpris
8.500.000
Ejerudgift pr. mdr.
2.296
Boligareal
260
Grund
52.460
Carport
46
Værelser/Heraf stuer
9/6
Byggeår/ombygget
1966/2018
Energimærke
C
Peter Wulff Valuar, ejendomsmægler 8110 1652 pw@wulffpartnere.dk