Asmild Vænge 42 · 8800 Viborg

Asmild Vænge 42 · 8800 Viborg

✕ Luk
Overdækket terrasse
✕ Luk
Alle plan (1x1)

Lige i smørhullet

Der er rift om rækkehusene i Viborg og det må også gælde for dette på Asmild Vænge nummer 42. Boligen er den sidste i rækken, lige ned til skoven og med en smuk, grøn udsigt. Du har solen hele dagen og når du træder ind i boligen befinder du dig i det kunstneriske hjørne, for den nuværende ejer har indrettet sig med egen kunst i høj standard og alt er smukt vedligeholdt og gennemført.

Den overdækkede carport med isoleret redskabsrum fører til hovedindgangen med en flot entre. I den ene ende af boligen har du tre dejlige værelser med et rigtigt flot badeværelse i antracit og hvide nuancer. Alt er lyst og indbydende. Når du bevæger dig ind i husets kerne – det skønne køkken/alrum samt stuen er du helt sikker på, at dette er rækkehuset for dig. Her er højt til loftet med et herligt lysindfald. Der er en dejlig udsigt til det grønne og en legeplads lige uden for døren. Køkkenet er lige som alle ønsker det i dag; med hvidt interiør, enkelt og med twist af luksus. Der er skabt en ø i midten af køkkenet, hvor der er sat et par fine stole, så man kan få vendt dagens oplevelser samtidig med at aftensmaden tilberedes. Det åbne rum og overskueligheden må give en følelse af liv og lykke.

For enden af køkken/alrummet finder du stuen, i rektangulær form og med det store vinduesparti mod alt det grønne udenfor i øjesyn. Man føler sig særligt hjemme i denne bolig. Ved siden af køkkenet finder du det fjerde og største soveværelse – også med dejlige skabe og direkte adgang til det andet badeværelse. Huset er særdeles rummeligt og helt uden spildplads. Her er således både plads til børnefamilien, til parret der vil nyde sit otium og måske til dem, som drømmer om at stifte familie.

Der er Nilan luftgenindvinding og gulvvarme over alt i boligen. Og med fare for at gentage os selv, er der anvendt rigtig gode materialer over alt i denne bolig.

Haven er helt perfekt i størrelsen og med terrasser på begge sider. Har du grønne fingre og vil skabe masser af oaser og bede, er der mulighed for dette – eller drømmer du om en overskuelig have, så er du også kommet til rette sted. Boligen er i den grad indflytningsklar, ligesom den er meget nem at vedligeholde.

Området i Overlund er i rivende udvikling; der dukker kontinuerligt nye indkøbsmuligheder op, der er et byforum med frisør, fitness og take away. Overlund Skole er inden for en kort cykeltur på stien og der er masser af legepladser, sportsanlæg, spejder og klub. Kort sagt har bydelen alt hvad hjertet kan begære samtidig med at det ikke tager lang tid at trille ned af Overlundbakken til søerne og centrum.

Book dit møde i dag med Wulff & Partner, så du kan se dette skønne rækkehus.

Ejendomstype
Villa, 1 fam., Rækkehus
Boligareal
136
Grund
454
Carport
15
Værelser/Heraf stuer
5/1
Byggeår/ombygget
2009/
Energimærke
C