Slugten 9, Hald Ege · 8800 Viborg

Slugten 9, Hald Ege · 8800 Viborg

✕ Luk
Terrasse
✕ Luk
Stueplan

Herlige Hald Ege...

Slugten er en af Hald Eges utallige eftertragtede og familievenlige områder. For enden af denne vej finder du prikken over i’et på naturbarometeret – nemlig et stort friområde, hvor alle kan boltre sig; store som små, unge som ældre. Du er endda så heldig, at fra baghaven går en trappe direkte op i friområdet. For alle børn er det ønske-scenariet at vokse op i et sådant kvarter.

Apropos disse kære børn, så er selve boligen en familie-perle med en klassisk og veludnyttet planløsning for den aktive børnefamilie. Ikke mindre end fem dejlige værelser kan denne villa tilbyde den næste familie, som har lyst til at flytte ind og fortsætte det kreative liv, som det er så tydeligt, at den nuværende ejer har levet. Overalt i boligen er der tænkt i små detaljer med flot tapet, smukke trægulve og mange udnyttede, skønne lysindfald.

Fra entreen finder du en gang, der leder til enten den store vinkelstue eller til det dejlige køkken/alrum – mellem disse finder du et lille toilet. Efter køkken/alrummet finder du den praktiske afdeling med de føromtalte fem værelser, bryggers og badeværelse – det føles nærmest som en separat del af huset, hvor hver person kan trække sig tilbage og nyde sig selv – og vil man fællesskabet søger man til den skønne opholdsafdeling.

Moderniseringen er så gennemført, at man føler at man går rundt i et spritnyt hus. Blandt andet har husets kerne – de to store opholdsafdelinger – lofter beklædt med Troldtekt og et utrolig smukt trægulv. Inventaret i køkkenet er i de hvide materialer, tidløst og flot. Vinkelstuen har et fabelagtigt godt lysindfald og en rummelighed, der giver alle muligheder for at indrette sig lige som man har lyst til.

Haven er indrettet med mange attraktive kroge og charmerende sammensætninger og boligen er placeret tilbage på grunden, hvilket giver en super flot indtryk, når man ankommer, men også efterlader muligheder for hygge bag huset. Overalt er du i nærheden af natur og det vilde, upolerede liv, som kan leves i skove og krat.

I de seneste par år har husets nuværende ejere investeret i nyt fyr og nye vinduer, så huset er attraktivt for både miljø, pengepung og æstetik.

Vi glæder os til at fremvise boligen i det naturskønne Hald Ege, så kontakt Wulff & Partnere så du ikke går glip af denne familie-perle.

Ejendomstype
Villa, 1 fam.
Boligareal
171
Grund
912
Carport
43
Værelser/Heraf stuer
6/1
Byggeår/ombygget
1967/
Energimærke
D