Volden 1 · 8800 Viborg

Volden 1 · 8800 Viborg

✕ Luk
✕ Luk
Stueplan

Guld fra gode gamle dage...

Velkommen til hjertet af Viborg. Vi er i kongebyens gamle charmerende bydel, lige inden for voldene. Her finder vi en enklave af statelige ejendomme og blandt dem denne ekstraordinære ejendom fra 1914, som er opført af den kendte murermester og arkitekt Aage Paludan. Han står bag en række af byens markante bygninger.

Ophavsmanden har skabt en prægtig ejendom med et strejf af herskab og tjenestefolk. De følger dog ikke med i købet, men arkitekturen, de højloftede rum og de mange fine kringelkroge kan nemt lede tankerne tilbage til fortiden og måske sætte nutiden i relief.

Villaen rummer et boligareal på 206 kvadratmeter. Den er opført i tre fulde plan med en høj kælder med egen indgang som bygningsmæssigt fundament og ikke mindre end elleve rum i varieret størrelse – foruden badeværelse og gangarealer. Her er rige indretningsmuligheder.

Fra den stemningsfyldte haveanlæg går man ind i stueplan. Entré og hall med svungen trappe til 1. sal er villaens krydsfelt og skaber en vedvarende skøn stemning. Gæstetoilet er bekvemt placeret ved entreen.

Videre fremme findes tre store og rummelige dagligstuer – og fra én af stuerne er der adgang til et rummeligt køkken af nyere dato samt baggang.

Overdådigheden af plads fortsætter på første sal. Førstesals store repos fordeler til tre værelser. Et stort soveværelse, med lille altan og tilstødende påklædningsværelse, er placeret umiddelbart over for et stort marmorbeklædt badeværelse.

Grunden tæller et areal på 653 kvadratmeter. Udenfor, på vestsiden, findes en afskærmet solterrasse, velanlagt have og nyere carport. Den anden side af ejendommen er anlagt parkeringsareal med belægningssten.

Tag med Wulff og Partnere til Volden 1 i Viborg og oplev en rummelig og karakterfuld villa fra før, tiden gik af lave.

Sagsnummer
B3073PW
Ejendomstype
Villa, 1 fam.
Kontantpris
4.475.000
Ejerudgift pr. mdr.
3.407
Boligareal
206
Kælder
117
Grund
653
Carport
28
Værelser/Heraf stuer
8/3
Byggeår/ombygget
1914/
Energimærke
F
Peter Wulff Valuar, ejendomsmægler 8110 1652 pw@wulffpartnere.dk