Engvej 9 · 8832 Skals

Engvej 9 · 8832 Skals

✕ Luk
Set fra vejen
✕ Luk
Stueplan

Et scoop i Skals

I dette byhus har du muligheden for at kombinere charme med lethed, overskuelighed og samtidig plads nok til at få dig indrettet som en familie. I centrum af Skals og alligevel lidt tilbagetrukket fra hovedgaden ligger denne bolig, som er charmerende og hyggelig, men også praktisk indrettet.

Nummer 9 på Engvej fremstår rigtig pæn og nydelig ved første møde med frontpartiet, hvor sprossede vinduer og nogle trin op giver følelsen af ægte by-hygge. Entreen er lys og venlig med trappe til førstesalen, men naturligvis også adgang til det hyggelige køkken/alrum, stue og spisestue. Her er virkelig en god atmosfære – krydret med mange små, søde detaljer i indretningen – blandt andet opdelingen af stue og spisestue. Rummene er på én gang idylliske og nostalgiske, men det moderne lyse skinner ligeledes igennem. Der er ligeledes et dejligt, rummeligt badeværelse i stueetagen.

Via den fine trappe kommer du ovenpå, hvor der er tre gode værelser. Bag huset er der en dejlig overdækket terrasse, som åbner for alle muligheder for at grille, spille kort og hygge sig udenfor, ligegyldigt hvordan vejret opfører sig. Også her kan plantes en masse skønne krukker med grønne planter og blomster, for at skabe stemning af have. Der er ligeledes en carport på bagsiden af huset, så parkeringspladsen er altid sikret uanfægtet vi befinder os i et byhus.

Kælderen indeholder et dejligt bryggers med vaskesøjle, et stort disponibelt rum, viktualierum og et lille disponibelt rum. Kort sagt er der plads til alle praktiske gøremål og behov i denne kælder, hvilket aflaster boligen for unødvendig opbevaring.

Disse 110 kvadratmeter er indrettet helt optimalt og dette skønne byhus giver alle muligheder for et dejligt boligliv i en by, hvor der er skole, gode indkøbsmuligheder, et stærkt foreningsliv og ikke mindst et sammenhold, som gerne lukker nye tilflyttere ind.

Huset egner sig både til pensionistparret, det helt unge par og på grund af den praktiske indretning, kan der sagtens bo en familie med to børn. Kontakt Wulff & Partnere i dag, så du ikke går glip af denne fine bolig i Skals, som jo kun er 10-15 minutter fra Viborgs Storcenter og gode indkøbsmuligheder, såfremt de lokale butikker ikke slår til.

Sagsnummer
B3065MB
Ejendomstype
Villa, 1 fam., Rækkehus
Kontantpris
995.000
Ejerudgift pr. mdr.
1.011
Boligareal
110
Kælder
28
Grund
277
Carport
21
Værelser/Heraf stuer
4/1
Byggeår/ombygget
1924/
Energimærke
C
Mikael Borved Ejendomsmægler 3021 4401 mb@wulffpartnere.dk