Nørregade 7 · 8800 Viborg

Nørregade 7 · 8800 Viborg

✕ Luk
Udendørs
✕ Luk
Stueplan

Nummer 7 er nummer et i Nørregade - en klasse for sig

Et klassisk byhus kan ingen stå for. Det er også tilfældet her på Nørregade midt i Viborg, hvor du tilmed får et anneks i høj boligkvalitet og en herlig gårdhave. Og sikke et hus. Her er så mange detaljer, som skal nydes og der skal hygges igennem i dette hus. Alt har du inden for rækkevidde – biografen, stadion, Tinghallen og ikke mindst alle indkøbsmulighederne. Men faktisk får du også ro her – for huset er beliggende på en ikke særlig trafikeret vej.

Anneks, kælder, stueplan og førstesal – masser af kvadratmeter, som skal indtages og som indbyder til et hav af muligheder og løsninger. Her er plads til den store familie med egen teenageafdeling, til erhverv, til udlejning – ja, alt hvad man kan drømme om. Huset er ombygget og renoveret i 2014, så alt fremstår i en rigtig god kvalitet.

Der er en ro og en ordentlighed over boligen fra første øjekast. Alt er så pænt og sirligt. I stueplan i hovedhuset går man ind i en flot hall, hvor der er adgang til stueplan og førstesalen. Rundt om i boligen er der massive sildebens-parketgulve og der er ingen steder sparet på kvalitet og detaljer. I stuen er der 2,5 meter til loftet og man får følelsen af luft og lykke her i midtbyen. I stueplan finder du desuden køkken/alrummet hvor man kan samles omkring det hyggelige køkkenforum og stemningen krydres af den gode udsigt ud til den hyggelige gårdhave. De to stuer indbyder til al form for indretning – lige fra den moderne stil til drømmen om et bibliotek. De mange detaljer med murstensvæg, smuk tapetvæg og sirlige udskæringer og lysindfald skal ganske enkelt opleves. Der er naturligvis et
ækkert badeværelse i stueplan; heller ikke her, er der sparet på detaljerne.

Når man går op til førstesalen er der to sammenhængende værelser og et dejligt badeværelse i den ene side og i den anden er der stort soveværelse, walk-in garderobe og igen et fint badeværelse. Der er faktisk mulighed for, ligesom annekset, at udleje denne etage helt eller delvis – for eksempel som Air BNB.

I kælderen får man flere disponible rum, som er gode til opbevaring.

Gårdhaven summer af liv og overskud – her er masser af plads til smukke krukker med alverdens planter, men også plads til en dejlig sommerfest i aftensolens skær. Og skulle det regne, finder man selvfølgelig en plads på den overdækkede terrasse.

Kom først til denne unikke bolig og book et møde med Wulff & Partnere i dag, såfremt du drømmer om et dejligt hus med et hav af muligheder lige i midtbyen.

Ejendomstype
Villa, 1 fam.
Boligareal
250
Kælder
70
Grund
317
Værelser/Heraf stuer
5/2
Byggeår/ombygget
1901/1960
Energimærke
C