St. Sct. Mikkels Gade 6A · 8800 Viborg

Nyhed

St. Sct. Mikkels Gade 6A · 8800 Viborg

✕ Luk
Set fra haven
✕ Luk
Stueplan

Byhuset med plads til selv den største familie

Med denne unikke bolig i centrum fanger vi den pladskrævende familie, som samtidig har lyst til luksus og det søde liv i byen. Med en grund på ikke mindre end 1600 kvadratmeter, hvilket er helt usædvanligt i midtbyen, er boligen indkapslet så smukt, og det giver følelsen af luft på trods af, at du befinder dig midt i Viborgs travle byliv. Herfra kan du gå til ALT – også til søen, som du kan se fra flere positioner i den skønne byhuset.

Boligen er spændende i dens indretning. Ikke mindre end 425 kvadratmeter i to plan kan indtages med det samme. Alt er i god kvalitet og i lyse materialer, der altid vil være tidssvarende. Når man ankommer til villaen, som er tilbagetrukket fra vejen, møder man et smukt set-up, hvor alt er vedligeholdt og emmer af god stemning. Der er tilmed en kæmpe garage med plads til tre til fire biler.

Man kan vælge at gå ind ad den første entre, som leder videre til stort køkken/alrum, som er i den rene og hvide udgave og videre til to gode stuer – eller man kan gå af indgangspartiet i forbindelse med garagen, hvor man hurtigt får adgang til – og fornemmelse af – villaens to afdelinger. Til højre den lækre pool og wellness-afdeling og til venstre den føromtalte afdeling med stuer, køkken/alrum og bad. I wellness afdelingen er der ligeledes stort badeværelse med dobbelt bruser, sauna samt teknikrum.

Når man går op til førstesalen er der til venstre for reposen to store værelser (mulighed for tre) og et bad – i den højre side findes et aktivitetsrum, et kæmpe master bedroom med aircondition, walk-in-closet og to andre store værelser. Hele førstesalen er omringet af en skøn træterrasse, som igen er med til at give ekstra kvadratmeter til den i forvejen enorme bolig. Hver en kvadratcentimeter af denne bolig er gennemtænkt – både ude og inde.

Haven er opdelt i flere sektioner, dels med en skøn, stor græsplæne, men også med 3 charmerende solterrasser, orangeri og et gårdmiljø, der er udover det sædvanlige. Domkirkeklokkerne, havens summen og livet kan høres og leves for den familie, som sætter pris på en fantastisk bolig med alt hvad hjertet kan begære.

Kom først til denne unikke bolig og book et møde med Wulff & Partnere i dag, såfremt du i den grad ønsker et hjem udover det sædvanlige.

Sagsnummer
B3044PW
Ejendomstype
Villa, 1 fam.
Kontantpris
7.900.000
Ejerudgift pr. mdr.
12.029
Boligareal
425
Grund
1.595
Garage
60
Værelser/Heraf stuer
8/3
Byggeår/ombygget
1991/2002
Energimærke
C
Peter Wulff Valuar, ejendomsmægler 8110 1652 pw@wulffpartnere.dk