Møgelparken 140 · 8800 Viborg

Nyhed

Møgelparken 140 · 8800 Viborg

✕ Luk
Set fra haven
✕ Luk
Alle plan (1x1)

Livet leves i Liseborg

I det skønne Liseborg finder du denne unikke bolig med frit vue over plantagen, hvor alt er grønt. Den perfekte villa for børnefamilien, som sætter stor pris på høj kvalitet og masser af plads til udfoldelse. Et mekka af muligheder for indendørs og udendørs leg – enten i Liseborg Centret som er nærmest i baghaven eller på cyklen rundt i det ekstremt børnevenlige kvarter. Apropos de mindste børn – lige i nærheden finder du tilmed flere gode daginstitutioner.

Huset er så råt og flot på samme tid. De flotte grå mursten og fine træbeklædninger smelter ind i hinanden og giver et gennemført look. Du kan entrere via den rummelige garage eller tage indgangen via den skønne entre, som i den grad byder dig velkommen til en verden som taget ud af Bo Bedre.

Indretningen er i flere plan og bliver derfor spændende og utraditionel. I stueetagen finder du først en lille børneafdeling med to værelser samt bad. Går du et par trin ned finder du et køkken alrum med højt til loftet og skønne vinduespartier med det flotteste vue. Her er i den grad tænkt lækre, funktionelle løsninger og en lys, rå men samtidig hyggelig stil. Over alt i denne bolig er der én følelse; at denne bolig er udført med ønsket om det perfekte inventar og et fremragende materialevalg. De kæmpe vinduespartier og man kan samles om det skønne bord – omgive sig med kunst og i det hele taget er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvor fremragende en middag, der kan skabes og spises her.

I dagligstuen – som er en skøn kvadratisk størrelse – har du udgang til en flot altan, hvor du igen mindes om den unikke beliggenhed.Ved indgangen til stuen er der en indbygget brændeovn, som binder huset sammen og skaber præcis den hygge, som alle har brug for.

Tilbage ved centergangen er der på modsatte side af børneafdelingen en voksen oase, hvor soveværelset ender ud i et stort og lækkert badeværelse. Heller ikke her er der sparet på noget. Fra soveværelset kan du direkte ud i en flot atriumgård, hvor morgenkaffen kan nydes. Bryggerset er ligeledes placeret ved indgangen af boligen.

I underetagen kan legen fortsætte ind i det store aktivitetsrum med plads til bordtennisbord, gaming eller fitness. Man kan også koncentrere sig på det fine kontor (alternativt børneværelse) i ro og fred. Der er desuden et stort disponibelt rum (alternativt børneværelse). Her er virkelig plads til at livet kan leves.

Såfremt de mange lækre kvadratmeter indendørs ikke er nok, kan du slænge dig på de skønne terrasser rundt om huset med afsnit og funktioner, som gør denne bolig – om muligt – endnu mere attraktiv.

Hos Wulff & Partnere vil vi glæde os til at fremvise denne helt særlige bolig i et af Viborgs dejlige og børnevenlige kvarterer.

Sagsnummer
B2920PW
Ejendomstype
Villa, 1 fam.
Kontantpris
5.395.000
Ejerudgift pr. mdr.
3.879
Boligareal
263
Kælder
83
Grund
1.033
Garage
43
Værelser/Heraf stuer
8/6
Byggeår/ombygget
2008/2017
Energimærke
B
Peter Wulff Valuar, ejendomsmægler 8110 1652 pw@wulffpartnere.dk