Engbakkevej 22A · 8800 Viborg

Engbakkevej 22A · 8800 Viborg

✕ Luk
Set fra haven
✕ Luk
Alle plan (1x1)

Tag hele familien med på toppen

Oppe på bakketoppen bag Nørresø ligger Engbakkevej. I pagt med naturen og alligevel så centralt til indkøb, skole og haller. Her har været grønt så længe, at træerne er skønne høje, og alt er uforstyrret. Børnene kan lege i en skøn, lukket have eller i nærliggende eng og skov. Alt er trygt og godt.

Apropos disse kære børn, så er selve boligen en fuldmuret familieperle med en klassisk og veludnyttet planløsning for den aktive børnefamilie. Man mærker med det samme, at her emmer af overskud og ordentlighed. Du parkerer bilen i carporten, om også indeholder et disponibelt rum, som kan anvendes til alt det praktiske. Øjnene sigter også straks på den dejlige, åbne have med en skøn terrasse med sol fra før middag og til langt ud på aftenen. Her kan man hurtigt visualisere en masse hyggelige grillaftener. Boligen ligger så højt på grunden, at den skråner ned til den skønne plæne. Her er også et lille vue til de føromtalte grønne områder.

Du går gennem det hvide bryggers, hvorefter du kommer direkte ind i køkken/alrummet. I forlængelse heraf kommer spisestuen og dagligstuen, som er omgivet af halvmure. Alt er rustikt og i højkvalitetsmaterialer med bl.a. fine mahognivinduer og fuldmurede vægge. Man fornemmer, at huset altid er blevet plejet og passet. Fra spisestuen er der direkte adgang til den skønne terrasse med halvmur, hermed også læ, men også et dejligt, frit syn over en usædvanlig dejlig have.

Husets kerne er naturligvis køkken og stuerne, som føles i ét. Der er fine detaljer med små vinduer i dagligstuen, og det åbne rum giver mange muligheder for at indrette sig præcist, som det passer. Kunst på væggene bryder de smukke, hvide flader, og huset venter bare på den næste børnefamilie. Og dem er der nemlig plads til med fire skønne værelser, heraf et meget stort soveværelse med adgang til haven, men også et mindre værelse, der er fyldt med en masse gode skabe. Der er tilmed to gode badeværelser; det ene dejlig stort, så det bliver heller ikke noget problem, at flere skal gøre sig klar om morgenen. Livet skal nydes her, og boligen er i den grad parat.

Kontakt Wulff & Partnere, så vi kan vise dig denne familieperle.

Ejendomstype
Villa, 1 fam.
Boligareal
148
Grund
1.014
Carport
33
Værelser/Heraf stuer
5/1
Byggeår
1999
Energimærke
C