N.F.S. Grundtvigs Vej 2 · 8800 Viborg

N.F.S. Grundtvigs Vej 2 · 8800 Viborg

✕ Luk
Set fra vejen
✕ Luk
Alle plan (1x1)

Glæd dig grundigt! - OBS! NYT FJERNVARMEANLÆG MONTERES ULTIMO SEPTEMBER 2019.

Når Viborg Kommunes slogan er ”Glæd dig”, så er denne bolig på Grundtvigsvej et stærkt eksempel på hvad man skal glæde sig til at besøge, når det gælder herlige Viborg-boliger. Lettere hævet fra vejen ligger denne klassiske murermestervilla med en harmonisk facade i flotte røde sten, hvilket danner den perfekte ramme for en inspirerende boligoplevelse i et af Viborgs populære kvarterer.

Hele huset er indbydende og i en god stand. Hele tre etager – herunder praktisk og rummelig kælder. Her kan du indrette med dit eget interiør. Og det burde ikke være svært at videreføre den herlige ånd, som hvert et rum indeholder.

I kælderen er der tre disponible rum, vaskerum og garage, som kan være første station for at komme ind i huset af en praktisk vej. Dog vil det være ærgerligt at misse den flotte, rustikke dør, som leder ind i stueetagens hall, hvor en svungen trappe fører oven på eller nedenunder.

Til venstre træder du videre ind i det dejlige køkken alrum. Det er råt og flot på en og samme tid, og hvor du vil kunne nyde en kop kaffe, mens du kigger på aktiviteter i alrummet, der kun adskilles af en lav mur. I forlængelse af dette centrale rum finder du dels en lille, kvadratisk stue, men også en dejlig stor stue, der – som hele huset – bringer følelsen af en gedigen bolig.

Begge stuer er med dejligt lyst vue og adgang til haven. Terrassen ved stuedørene er belagt med flotte, sorte og store klinker, som giver en fin overgang til den nemme have. Her kan nydes mange timer med sol og leg på plænen.

På førstesalen finder du repos med adgang til tre soveværelser. Også her på førstesalen mærker man den klassiske murermester-stemning. Både badekarret og toilettet, som er oprindeligt, er belagt med fine hvide, originale fliser tilbage fra 40’erne, hvilket efterlader en prik over i’et i forhold til kvalitet og autenticitet. I værelserne er der ligeledes indbyggede skabe, som gør førstesalen praktisk og børnevenlig.

Og tilbage til det lyriske kvarter; for her finder man alt inden for få minutters gang – Digterparken til en dejlig gåtur, måske med hunden eller hvis du har gøremål i centrum, kan du meget hurtigt nå byen og alle dens muligheder. Den smukke katedralskole, Nordre Skole og søerne er ligeledes inden for hurtig rækkevidde.

OBS! NYT FJERNVARMEANLÆG MONTERES ULTIMO SEPTEMBER 2019.

Hos Wulff & Partnere vil vi glæde os til at fremvise denne dejlige bolig i et af Viborgs dejligste og mest charmerende kvarterer.

Sagsnummer
B3040PW
Ejendomstype
Villa, 1 fam.
Kontantpris
2.575.000
Ejerudgift pr. mdr.
3.087
Boligareal
145
Kælder
83
Grund
612
Værelser/Heraf stuer
5/1
Byggeår/ombygget
1947/2004
Energimærke
F
Peter Wulff Valuar, ejendomsmægler 8110 1652 pw@wulffpartnere.dk