Vesterled 25 · 8800 Viborg

Vesterled 25 · 8800 Viborg

✕ Luk
Overdækket terrasse
✕ Luk
Kælder

Velkommen til en veludnyttet villa på Vesterled

I Viborg er Vesterled lig med en rolig villavej i vestbyen, der byder på bl.a. VFFs træningsanlæg, Vestbadet, en aktiv kirke, skole og
dagtilbud samt bekvem afstand til centrum.

Vesterled byder også på denne veludnyttede murermestervilla med 285 kvadratmeter, der fordeler sig på intet mindre end fire plan. Derudover kommer en tilbygning på 34 kvadratmeter. Her er med andre ord fint med plads. Villaen vil sikkert især appellere til den pladskrævende familie, familien, der ønsker at bo sammen flere generationer, eller måske to familier, der ønsker at slå sig ned i et bofælleskab.

Villaen der er opført i 1935, og løbende moderniseret og om- og tilbygget, har i 2019 fået renoveret sokkel, og el mm., og ellers er et større renoveringsår 2011, hvor begge køkkener samt bryggers er blevet
moderniseret. Den fremstår derfor i dag som en bolig, der – ud over sin rummelighed – udmærker sig som en gedigen og hyggelig murermestervilla med f.eks. rå, synlige træbjælker, lyse parket- og plankegulve og hævet stueplan, der giver et godt udsyn – og samtidig sikrer god loftshøjde i kælderen.

Stueetagen rummer entré med trappeforløb til kælder og førstesalen. Derudover køkken med hvide elementer og køkkenø med spiseplads. Der er åben forbindelse med stor stue med brændeovn, store, tredelte vinduer og udgang til overdækket træterrasse med godt udsyn over haven. Via franske døre træder du videre ind i endnu en stue med indgang til toilet.

Førstesalen byder på et værelse, alrum med køkkenafsnit og udgang til altan samt badeværelse med toilet, badekar og sauna. Der er desuden adgang til udnyttet tagetage, som består af ét stort rum på 37 kvadratmeter med ovenlysvinduer, kvistvinduer og flere anvendelsesmuligheder.

Nederst finder du en moderniseret kælder med fire hyggelige rum i boligkvalitet med god loftshøjde, gulvtæppe, badeværelse med toilet og lækkert bryggers med vaskefaciliteter.

Haven matcher boligen i sin anvendelighed. Her finder du bl.a. endnu en overdækket terrasse, brændeskur, redskabsskur, havehus og indgang til tilbygningen, der rummer aktivitetsrum og toilet. Derudover er der carport i træ.

Lad Wulff & Partnere vise dig denne veludnyttede og velholdte villa med masser af volumen og muligheder for at indrette sig på.Ejendomstype
Villa, 1 fam.
Boligareal
158
Kælder
90
Grund
832
Garage
34
Værelser/Heraf stuer
4/2
Byggeår/ombygget
1935/2005
Energimærke
D