Birkevænget 5 · 8800 Viborg

Birkevænget 5 · 8800 Viborg

✕ Luk
Set fra haven
✕ Luk
Stueplan

Betagende idyl på Birkevænget

Du er altid sikker på charmen i Hald Ege. Når du kører fra Viborg møder du først en masse grønt, dernæst en række idylliske villaer – og når du drejer ned af Birkevænget til nummer fem møder du koncentreret charme, for her er en decideret oase. En lille hyggelig og tæt bevokset have omgiver det autentiske og på samme tid stilrene hus med gule mursten og sorte vinduer. Grunden er lukket, men samtidig fornemmer man alt det grønne som omgiver Hald Ege, hvor end man befinder sig. Et kvarter som Birkevænget findes der ikke mange af i Viborg Kommune.

Hyggelig er ordet, der med det samme dukker op. Her vil man gerne bo. I den grad også når man træder indenfor. Og det gør du via den fine entre, som dels indeholder trappe til ovenpå, men også adgang til køkken, stue, bad og værelse fra denne centrale indgang til huset. Køkkenet til højre er et rigtig hyggeligt køkken, hvor der også er plads til spisekrog. Badeværelset er centralt placeret i huset, her er badekar og stilen er med retro-fliser, der matcher manges ønsker i dag; at sådanne badeværelser skal bevares grundet den smukke og autentiske stil, som et moderne badeværelse i dag ikke kan leve op til. Stuen er stor og her er mulighed for en rigtig god indretning, da der er flere kroge at placere møbler i – samtidig med at der er et virkelig dejligt lysindfald. Stueplan rummer også et værelse, som er et oplagt soveværelse grundet dets gode størrelse.

Ovenpå er der en stor repos og to store, dejlige værelser. Da repos’en er så rummelig, er der mulighed for at lave en anderledes indretning, så der kan skabes toilet på førstesalen.

Der er en stor og god garage til huset – plus et dejligt og praktisk værksted. Ønsker man en afdeling med mulighed for alverdens aktiviteter for børn og andre kreative sjæle, er denne bygning ganske enkelt et mekka.

Denne hyggelige villa synes så gennemført på mange præmisser og man føler sig tryg med det samme, man opholder sig på matriklen. Villaen er også energioptimeret, kloaksepareret og den rummer mange muligheder – både for den enlige, børnefamilien eller det ældre ægtepar, som ønsker total idyl til at nyde otium med.

Kontakt Wulff & Partnere i dag – denne villa fortjener et besøg, for at bevise al dens værd og charme.


Sagsnummer
B3016MB
Ejendomstype
Villa, 1 fam.
Kontantpris
1.795.000
Ejerudgift pr. mdr.
2.328
Boligareal
139
Grund
414
Garage
44
Værelser/Heraf stuer
4/1
Byggeår/ombygget
1960/1997
Energimærke
C
Mikael Borved Ejendomsmægler 3021 4401 mb@wulffpartnere.dk